Τα Σέλλανα αν και κρατούσαν μέχρι το 89ο λεπτό ένα σημαντικό βαθμό στο Βόλο ηττήθηκαν με σκορ 2-1 από τον Ολυμπιακό στο ΕΑΚ.

Ανακοίνωση με την οποία καλούν τον κόσμο της Αναγέννησης να στηρίξει την ομάδα στο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό εξέδωσαν οι Ultras Gate 3.

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής σε περιοχή μεταξύ της Μητρόπολης και Μεσσενικόλα.

"...υπάρχουν πολλοί τρόποι αυτοκτονίας, κι ένας από αυτούς είναι η πλήρης αυταπάρνηση κια η λήθη του ίδιου του εαυτού σου..."

Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν για 70 λεπτά με δέκα παίχτες ενώ διαμαρτύρονται για ακυρωθέν γκολ στο δεύτερο ημίχρονο

Κάθε Έλληνας οφείλει - τουλάχιστον μία φορά - στον εαυτό του το δώρο της εμπειρίας να παρακολουθήσει μία θεατρική παράσταση στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου!

Νέα ήττα για τη Νίκη Καμινάδων με σκορ 4-3 από τη Μαυραϊκή,ενώ η Κρανιά πήρε σπουδαίο διπλό μέσα στην Ελπίδα Αγίου Γεωργίου με 0-1.

Ο Απόλλων Μακρυχωρίου επικράτησε με σκορ 6-0 της Παλαμαϊκής και διατηρήθηκε στο ρετιρέ της βαθμολογίας.Το απόλυτο διατήρησε και η Δόξα Μητρόπολης που πέρασε νικηφόρα με 0-2 από το Φύλλο.Πήρε το ντέρμπι Ατρόμητος Παλαμά απέναντι στη Μυρίνη με 2-1 στις καθυστερήσεις.

Ενημερωθείτε για την εξέλιξη των αγώνων.

Μια απίστευτη ανακοίνωση καρφίτσωσε σε δέντρα συμπολίτης μας, με την οποία δίνει οδηγίες για το πώς θα «σβηστεί» ενδεχόμενη κλήση που κόπηκε συγκεκριμένη ημερομηνία σε συγκεκριμένο δρόμο.

Την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017, από τις 3:30 το απόγευμα, μέλη της Κίνησης Πολιτών Καρδίτσας ενάντια στους Πλειστηριασμούς, συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου κάθε εβδομάδα την προκαθορισμένη μέρα και ώρα γίνονται οι πλειστηριασμοί.