Η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (Ν.ΕΦ.Ε.) ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ενημερώνει για τις διαδικασίες που προβλέπονται σχετικά με τη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών των οργανώσεων της Πανελλαδικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στις 13 Μαΐου 2018 που αφορούν την κατάθεση υποψηφιοτήτων.

Επιστολή του Προέδρου της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων & Κτηνοτρόφων Περιφέρειας Θεσσαλίας προς τον Πρωθυπουργό

Μπορεί στην αρχή ορισμένοι να ήταν επιφυλακτικοί σχετικά με το μεγάλο επενδυτικό εγχείρημα της κατασκευής μονάδας παραγωγής βιοαερίου του γνωστού καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά στην ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων, αλλά πλέον το project όχι μόνο πήρε «σάρκα και οστά», αλλά βρίσκεται στην τελική φάση υλοποίησης.

Μια μοναδική εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Απριλίου στην κεντρική πλατεία του Παλαμά.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο Μαλακάσας, το διάστημα από 23 Απριλίου έως 31 Μαΐου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών κατασκευής κυκλικού κόμβου στην περιοχή.

Το Κ.ΑΠ.Η. διοργανώνει στις 26 Απριλίου 2018 και ώρα 16.00 στο χώρο του βιοκλιματικού Κ.Α.Π.Η. (Λ. Παπαδόπουλου 1) εκδήλωση με θέμα “Διαταραχές Επικοινωνίας στο Εγκεφαλικό Επεισόδιο”

Η διαδικασία θα βρίσκεται σε εξέλιξη καθημερινά ως και την Παρασκευή 27/04/18 από 9.00 έως 12.00 στα γραφεία της δομής που στεγάζεται στο κτίριο του πρώην 1ου Λυκείου Καρδίτσας

Διαβουλεύσεις με τους φορείς για την οριστικοποίηση των προτάσεων  την Πέμπτη 26/4 και τη Δευτέρα 30/4

Συνεδριάζει στις 27-4-2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.30΄μ.μ το Δημ. Συμβούλιο Καρδίτσας με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Η Kαλλιτεχνική Oμάδα Δρυάδες εν Πλω (www.dryadesenplo.gr) διοργανώνει φέτος το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD στην Καρδίτσα και στο Μουζάκι στις 18-19-20 Μαΐου.

Το μαύρο κουτί του μοιραίου Mirage 2000-5 που κατέπεσε ανοικτά της Σκύρου με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από τη θάλασσα, όπως έγινε γνωστό.

Οι φαρμακοποιοί ζητούν την άμεση παρέμβαση των αρχών επικαλούμενοι άμεσο και σοβαρό κίνδυνο για τη δημόσια υγεία από την «παράνομη, ανεξέλεγκτη και παραπλανητική πώληση αγνώστου προελεύσεως σκευασμάτων»

Γράφει η Κατερίνα Χ. Δήμου – Λογοθεραπεύτρια

Στο ματς με τη Δόξα Λευκάδας στρέφει όλο το ενδιαφέρον του ο Α.Σ.Κ.

Δυναμική ήταν η παρουσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην Έκθεση «ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2018», η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 30,31 Μαρτίου και 1 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας στην Αθήνα.