Εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στον Παλαμά

ΒΙΒΛΙΟ
Typography

Μια μοναδική εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Απριλίου στην κεντρική πλατεία του Παλαμά.

Με σκοπό κανένα βιβλίο να μη μείνει ξεχασμένο ή να μην πεταχτεί δημιουργήθηκε μια ανοιχτή ανταλλακτική βιβλιοθήκη προσβάσιμη σε όλους τους επισκέπτες μικροί και μεγάλοι έφεραν μαζί τους δικά τους, διαβασμένα βιβλία και τα αντάλλαξαν με κάποιου άλλου. Ήταν μια γιορτή βιβλίου που είχε δύο χαρακτηριστικά.

vivlio palamas2

 

Αρχικά να προωθήσει και να προβάλει την ανάγνωση αλλά ταυτόχρονα να προάγει το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης. Η ηθοποιός κ. Βάσω Μακρή αφηγήθηκε ιστοριούλες στα παιδιά και στη συνέχεια έπαιξε μαζί τους. Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαμά και του ΔΟΠΑΠΑΠ ήταν με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Παλαμά σε συνεργασία με τους συλλόγους: Καραγκούνηδες, Τιτάνες, Παλαμαϊκή, Ατρόμητος, Ηρακλής, Γυμναστικός, Ευρύπυλος, Αιμοδότες. Επίσης την εκδήλωση στήριξε και η Μικτή Χορωδία του Δήμου Παλαμά. Με αφορμή τη συγκεκριμένη ημέρα το ΔΟΠΑΠΑΠ θα ενισχύσει συμβολικά τις βιβλιοθήκες των σχολείων του Δήμου προσφέροντας βιβλία.

vivlio palamas3

e-max.it: your social media marketing partner

amarantes eshop 

 

amarantes eshop