Σημαντική διάκριση για τον Γρηγόρη Δημακόπουλο στον διαγωνισμό φανταστικού διηγήματος

ΒΙΒΛΙΟ
Typography

Συγχαρητήρια της Λέσχης Φανταστικής Λογοτεχνίας Καρδίτσας στο μέλος Γρηγόρη Δημακόπουλο, για την επιτυχία του στον διαγωνισμό φανταστικού διηγήματος του 2ου Φεστιβάλ Φαντασίας Fantasmagoria (21-22 Απριλίου 2018).

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον φίλο και μέλος της Λέσχης Φανταστικής Λογοτεχνίας Καρδίτσας, κ. Γρηγόρη Δημακόπουλο, για την επιτυχία του στον διαγωνισμό φανταστικού διηγήματος, του 2ου Φεστιβάλ Φαντασίας «FANTASMAGORIA», που πραγματοποιήθηκε στις 21 & 22 Απριλίου 2018. Το φεστιβάλ φιλοξενήθηκε στον χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Ο κ. Γρηγόρης Δημακόπουλος κέρδισε την 3η θέση, με το διήγημα του «Το Εκκρεμές», ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

dimakopoulos gr lefalok
Η επιλογή του θέματος των διηγημάτων του διαγωνισμού, αλλά και η απονομή των βραβείων έγινε από τον Βρετανό συγγραφέα Graham Masterton. Το διήγημα, μαζί με τα υπόλοιπα διηγήματα των επιτυχόντων του πρώτου σκέλους του διαγωνισμού, θα περιλαμβάνεται στην επικείμενη έκδοση ενός συλλογικού έργου, από την υπεύθυνη εκδοτική εταιρεία, με τον τίτλο «Το Έπος της Φαντασίας ΙΙ».
Για άλλη μια φορά, να ευχηθούμε ολόψυχα κάθε επιτυχία στην συγγραφική του πορεία!

Εκ μέρους της ΛΕ.ΦΑ.ΛΟ.Κ
Ο υπεύθυνος επικοινωνίας
Αθανάσιος Λάμπρου

e-max.it: your social media marketing partner

amarantes eshop 

 

amarantes eshop