Η Λέσχη Ανάγνωσης και Φιλαναγνωσίας του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων συμμετέχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Ποίησης

ΒΙΒΛΙΟ
Typography

Με την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής " Τα Ορεινά" του ποιητή Χρήστου Κολτσίδα το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα η Λέσχη Ανάγνωσης και Φιλαναγνωσίας του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων συμμετέχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Ποίησης.

Μιας ημέρας που εδώ και δέκα χρόνια έχει καθιερωθεί να συμπίπτειμε την εαρινή ισημερία της 21ης Μαρτίου, την πρώτη δηλαδή ημέρα της Άνοιξης,συμβολίζοντας έτσι το διαρκή αγώνα της φωτεινής μέρας με την απαισιόδοξηνύχτα.

Ο Χρήστος Κολτσίδαςγεννήθηκε στην Καρδίτσα το 1991 και είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής τουΑ.Π.Θ. Η ποιητική συλλογή " Τα Ορεινά " κυκλοφόρησε το 2016 απότις Εκδόσεις Μελάνι αποσπώντας το Πρώτο Κρατικό Βραβείο ΠοίησηςΠρωτοεμφανιζόμενου δημιουργού . Την περασμένη μάλιστα εβδομάδα πραγματοποιήθηκεστο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η τελετή απονομής των Κρατικών Βραβείων Λογοτεχνίαςπαρουσία της Υπουργού Πολιτισμού Λύδιας Κονιόρδου.

Η εκδήλωση θαφιλοξενηθεί στο ζεστό χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σοφάδων .

Συντονίζουν : η ΧριστίναΛιούτα, φιλόλογος και ο Βαγγέλης Ντελλής, φιλόλογος - συγγραφέας. Παρεμβαίνει οΗλίας Μπαρτζιώκας, Εκπαιδευτικός - Βιβλιοπώλης, ενώ ποιήματα θα διαβάσει ηηθοποιός Ντέμη Καρδιτσιώτη. Πληροφορίες : 6977150417 και 6972987721.

e-max.it: your social media marketing partner

amarantes eshop 

 

amarantes eshop