Με επιτυχία η αφιερωματική εκδήλωση της ΤΕ Καρδίτσας ΚΚΕ και της ΚΝΕ

ΜΟΥΣΙΚΗ
Typography

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκετην Τετάρτη 15 Νοέμβρηστη μουσική σκηνή «ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ», η αφιερωματική εκδήλωση που οργάνωσε η ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ και το ΤΣ της ΚΝΕ, στα πλαίσια του γιορτασμού των 44 χρόνων από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου και με αφορμή τα 80 χρόνια από την γέννηση του Μάνου Λοίζου.

kke ekd1
Ο Αποστόλης Σκούφης μέλος του ΤΣ της ΚΝΕ στην ομιλία του μεταξύ των άλλων τόνισε: «Τα συνθήματα του ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου, της Νομικής που προηγήθηκε, καθώς και όλης της αντιδικτατορικής πάλης του λαού και της νεολαίας παραμένουν ζωντανά κι επίκαιρα, γιατί παραμένει επίκαιρος ο αγώνας ενάντια στην πολιτική των κυβερνήσεων και της ΕΕ, που τσακίζει τα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα, ενάντια στη βαθύτερη εμπλοκή της χώρας μας στους επικίνδυνους σχεδιασμούς των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ, ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα, προϊόν της οποίας υπήρξε και η στρατιωτική δικτατορία.» Ολοκλη ρώνοντας την ομιλία του ανέφερε ότι «το κύριο για το εργατικό - λαϊκό κίνημα, σε κάθε φάση και καμπή της ιστορίας, είναι η συγκέντρωση δυνάμεων στην πάλη ενάντια στα μονοπώλια, τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις, τον καπιταλισμό, με στόχο την εργατική εξουσία, το σοσιαλισμό. Αυτός ο αγώνας μπορεί να αποκρούει αντιλαϊκά μέτρα, να αποσπά κατακτήσεις, να αντιπαλεύει το φασισμό, να υπερασπίζεται δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες για το λαό, όταν στο στόχο της έχει την ίδια την καπιταλιστική εξουσία».
Στη συνέχεια διαβάστηκαν κείμενα που έκαναν αναφορά στην πολιτική και καλλιτεχνική πορεία του Μάνου Λοίζου. Η εκδήλωση περιλάμβανε επιλεγμένα τραγουδια του δημιουργού που απδόθηκαν από το μουσικο σχήμα «ΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ».

kke ekd3

e-max.it: your social media marketing partner

amarantes eshop 

 

amarantes eshop