Οι Απανταχού Καρδιτσιώτες κόβουν την πίτα τους στην Αθήνα την Κυριακή 4 Μαρτίου

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Typography

Θα βραβευτούν ο Καρδιτσιώτης Επίτιμος Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Ιωάννης Ραχωβίτσας  και ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Αττικής, Ανδρέας Σκαρτσίλας

Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών ανακοινώνει ότι την Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018 και ώρα 11.00’ π.μ. θα πραγματοποιήσει στo κέντρο της Αθήνας, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών {οδός Ακαδημίας & Γενναδίου 8 – 7ος όροφος - πλησίον εκκλησίας Ζωοδόχου Πηγής} την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας του.

apantaxou pita2

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα βραβευτούν ο Καρδιτσιώτης Επίτιμος Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Ιωάννης Ραχωβίτσας (κατάγεται από το Φανάρι Μουζακίου) για την ευδόκιμη σταδιοδρομία του και ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Αττικής, Ανδρέας Σκαρτσίλας για την προσφορά του στο διοργανωτή Σύλλογο των Απανταχού Καρδιτσιωτών.
Με αφορμή δε τη συμπλήρωση 140 ετών από την ιστορική Μάχη της Ματαράγκας Σοφάδων (21 Μαρτίου 1878), θα πραγματοποιηθεί σύντομη ομιλία από τον Καρδιτσιώτη φιλόλογο-συγγραφέα, Βαγγέλη Ντελή με θέμα «Η μάχη της Ματαράγκας: η ηρωϊκή μάχη που έκρινε την απελευθέρωση της Θεσσαλίας» με παράλληλη παρουσίαση φωτογραφικού υλικού.
Το εορταστικό κλίμα της εκδήλωσης θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών της ιδιαίτερης πατρίδας μας από τον Χορευτικό Όμιλο Καρδίτσας «Το Σεργιάνι».
Θα μοιρασθούν δώρα σε όλους τους μικρούς Καρδιτσιώτες, ενώ μετά το πέρας της εκδήλωσης θα διανεμηθεί πίτα σε όλους όσοι παρευρεθούν και ο διοργανωτής Σύλλογος θα δεξιωθεί όλους με παραδοσιακό Καρδιτσιώτικο τσίπουρο, κρασί, αναψυκτικά κλπ.
Έχει ορισθεί συμβολική τιμή εισόδου 5 ευρώ, ενώ όλα τα παιδιά θα εισέλθουν δωρεάν. Για πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να απευθύνεστε στο διοργανωτή Σύλλογο των Απανταχού Καρδιτσιωτών {τηλ. 210.3301370 – e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.}.
ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ

e-max.it: your social media marketing partner

amarantes eshop 

 

amarantes eshop