«ΜΕΝΕΛΑ’Ι’ΔΙΑ» 2018: Η Γιορτή της Άνοιξης, η Γιορτή του Απόδημου Ελληνισμού

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Typography

Αντιπροσωπεία του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου Καρδίτσας ‘’ΜΕΝΕΛΑ’Ι’Σ’’, επισκέφτηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του, τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας κ. Τσιάκο Βασίλειο, με τον οποίον είχε μια χρήσιμη συνάντηση, στην οποίαν ο ίδιος εξεδήλωσε για άλλη μια φορά, το ενδιαφέρον του και την στήριξή του, για κάθε μορφής ποιοτικών και αξιόλογων πολιτιστικών εκδηλώσεων και μια από αυτές για τον Νομό μας είναι και η διοργάνωση - θεσμός ''ΜΕΝΕΛΑ’Ι’ΔΙΑ''.

Τα μέλη του Λαογραφικού Ομίλου ‘’ΜΕΝΕΛΑ’Ι’Σ’’, ενημέρωσαν τον κ. Αντιπερειφεριάρχη σχετικά με τις προετοιμασίες και εργασίες για την διοργάνωση του Πολιτιστικού Θεσμού ‘’ΜΕΝΕΛΑ’Ι’ΔΙΑ’’ 2018, διοργάνωση η οποία θα πραγματοποιηθεί 3 – 6 ΜΑ’Ι’ΟΥ, συνεχίζοντας για άλλη μια χρονιά έχοντας ως βασική θεματολογία, το Εθνικό αφιέρωμα του Τεράστιου Κεφαλαίου, αυτού του Απόδημου Ελληνισμού.

Ως γνωστόν βασικός διοργανωτής του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας ‘’ΜΕΝΕΛΑ’Ι’ΔΙΑ’’ είναι ο Λαογραφικός Όμιλος Καρδίτσας ‘’ΜΕΝΕΛΑ’Ι’Σ’’, διοργάνωση η οποία τελεί χρόνια τώρα, υπό την αιγίδα του Υπ. Εξωτερικών – Γ. Γ. Απόδημου Ελληνισμού και τυγχάνει της στήριξης όλων των αρχών και φορέων της πόλης και του Νομού μας.
Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε ακόμη και για τις προετοιμασίες οι οποίες επίσης έχουν ξεκινήσει εκ μέρους του Λαογραφικού Ομίλου ‘’ΜΕΝΕΛΑ’Ι’Σ’’, σχετικά με την διεξαγωγή του 2ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ, Συνέδριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Αύγουστο και συγκεκριμένα 17 – 18 του μηνός, το οποίο θα αποτελεί και την κορυφαία στιγμή του προγράμματος της διοργάνωσης ‘’ΜΕΝΕΛΑ’Ι’ΔΙΑ’’ 2018.
Τα μέλη του Λαογραφικού Ομίλου ‘’ΜΕΝΕΛΑ’Ι’Σ’’, τις επόμενες ημέρες θα ενημερώσουν επίσης τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο, τον κ. Δήμαρχο Καρδίτσας αλλά και τον κ. Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, σχετικά με την όλη Διοργάνωση – Θεσμό ''ΜΕΝΕΛΑ’Ι’ΔΙΑ'' και φυσικά για τις εργασίες του 2ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Αποδήμων Καρδιτσιωτών.

e-max.it: your social media marketing partner

amarantes eshop 

 

amarantes eshop