Να πέσει ο κουρνιαχτός

ΣΧΟΛΙΑ
Typography

Στο karditsapress.gr διαβάσατε πρώτοι την είδηση ότι ο κ. Γιώργος Ντενίσης είναι ο «γαλάζιος» εκλεκτός για τις εκλογές στο ΕΒΕ Καρδίτσας.

Ο ίδιος σ’ αυτή την ιδιότυπη κούρσα δεν έτρεχε μόνος του. Υπήρχαν άλλα 4-5 άτομα που επιδίωκαν να τεθούν επικεφαλής για την προεδρία του Επιμελητηρίου. Διαφορετικές περιπτώσεις η καθεμιά. Για παράδειγμα, ο ένας θα κατέβαινε μόνο αν όλοι οι υπόλοιποι συντάσσονταν πίσω του. Δύσκολα πράγματα. Ενας άλλος θεωρούσε ότι είχε πρόσβαση στον κεντροαριστερό χώρο. Ο συγκεκριμένος δεν αποκλείεται, αν και με λιγοστές πιθανότητες, να είναι τελικά υποψήφιος. Υπήρχε και μια περίπτωση «ενδιαφερομένου» που ακούγεται σχεδόν σε κάθε εκλογή του ΕΒΕ και του Δήμου Καρδίτσας. Δεν ξέρω κατά πόσο υπήρχε πραγματικό ενδιαφέρον. Οι κινήσεις που έγιναν από τον καθένα είναι πλέον παρελθόν. Η Πειραιώς έκανε την επιλογή της. Και ενημέρωσε άπαντες κομματικούς ζητώντας στήριξη της υποψηφιότητας.
Επειδή τέτοιες διαδικασίες και ανάλογου τύπου ανακοινώσεις αφήνουν και δυσαρεστημένους, ο κ. Ντενίσης μάλλον περιμένει να πέσει ο κουρνιαχτός προτού ξεκινήσει ένα κύκλο επαφών με όλους. Γνωρίζει και ο ίδιος ότι στην ανακοίνωση της Πειραιώς δεν πέταξαν όλοι τη σκούφια απ’ τη χαρά τους. Το αν θα καταφέρει να φτάσει στις εκλογές κλείνοντας από δεξιά του «πόρτες», « παράθυρα» και «χαραμάδες» ώστε να κάνει και τα αναγκαία ανοίγματα σε άλλους πολιτικούς χώρους, θα φανεί σε λίγο καιρό.
ΥΣ Στην πολιτική ο σημερινός σου εχθρός μπορεί να γίνει ο αυριανός σου φίλος και φυσικά μπορεί να συμβεί και το αντίθετο.

e-max.it: your social media marketing partner

amarantes eshop