Αγώνας πρακτικού κυνηγιού ΑΚΙ και ΕΦΥΠ – Αποτελέσματα

ΔΙΑΦΟΡΑ
Typography

Ο Κυνοφιλικός Όμιλος Καρδίτσας διοργάνωσε την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 επίσημο αγώνα πρακτικού κυνηγίου AKI και ΕΦΥΠ για νεαρούς σκύλους δείκτες σε μια επιλεγμένη περιοχή εντός της ΖΕΣ του Κατάχλωρου Καρδίτσας.


Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες η προσέλευση ήταν εξαιρετικά μεγάλη και οι φίλοι της κυνοφιλίας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά αρκετά νεαρά σκυλιά έως 2 ετών και φυσικά πολλούς έμπειρους ενήλικους σκύλους και συμμετοχές στη διάρκεια του αγώνα. Το επίπεδο των σκύλων στο ΑΚΙ σύμφωνα με τα λεγόμενα των κριτών Γιάννη Χριστάκου και Νίκου Τσιομπλή ήταν πολύ υψηλό αλλά πάντα απαιτείται η συνεχής προσπάθεια για τις μελλοντικές διακρίσεις. Αρκετά από τα νεαρά σκυλιά ξεχώρισαν επίσης στον έλεγχο των φυσικών προσόντων - ΕΦΥΠ. Οι διαγωνιζόμενοι σκύλοι ανήκαν όλοι στις δύο Βρετανικές φυλές (Pointer και Setter) καθώς δεν δηλώθηκαν σκύλοι δείκτες από τις ηπειρωτικές φυλές.

kynofilikos2
Για τους διακριθέντες σκύλους απονεμήθηκαν στους κυναγωγούς και ιδιοκτήτες αναμνηστικά κύπελλα και μετάλλια. Τιμητικές αναμνηστικές πλακέτες απονεμήθηκαν στους δύο κριτές Χριστάκο και Τσιομπλή για την προσφορά τους στον Όμιλο και την συμμετοχή τους στον αγώνα. Ειδική αναφορά και τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν στα μέλη του Ομίλου μας που πήραν αποτελέσματα το 2017 και ανέδειξαν με τους σκύλους τους την Καρδίτσα και την κυνοφιλία γενικότερα.
Το Δ.Σ. του Κυνοφιλικού Ομίλου Καρδίτσας, ευχαριστεί θερμά όσους παρουσίασαν τα σκυλιά τους, τους χορηγούς που στήριξαν τον αγώνα, τους φίλους της κυνοφιλίας, τους θεατές για το άριστο κλίμα που επικράτησε καθώς και όλους όσοι βοήθησαν στην σωστή προετοιμασία και διεξαγωγή της εκδήλωσης.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
1ος Εξαίρετος SILVIO OF NTAOULAS PYRGETOS (S) ΚΟΥΤΣΙΒΕΤΑΣ – ΝΤΑΟΥΛΑΣ
2ος Εξαίρετος OLIVIA DI ASTRO VENTE (P) ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ – ΝΤΑΟΥΛΑΣ
3ος Εξαίρετος APOLLON DI KARKANIAS (S) - ΚΑΡΚΑΝΙΑΣ
Πολύ Καλός SULIOTIS ASTOR (S) – ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ
Πολύ Καλός RAPACOULIAS GENESIS TARAS (S) ΚΑΡΚΑΝΙΑΣ
και με CQN FELICIA BILLYS CLUB (P) – ΣΩΤ. ΣΑΚΚΑΣ που ήταν η μεγάλη άτυχη του αγώνα.
Από τα νεαρά σκυλιά που συμμετείχαν στο ΕΦΥΠ οι κριτές έκαναν ιδιαίτερη μνεία σε δύο σκυλιά, στην RALU DE LA COMBO (S) - ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΔΗΜΟΣ και στην ARIA DI VASPAL - ΠΑΛΑΣΚΑΣ.
Το Δ.Σ.

kynofilikos3

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

amarantes eshop 

 

amarantes eshop