Σφράγισαν τη παραμονή τους στη Β Εθνική οι γυναίκες του ΣΠΑΚ

ΒΟΛΕΥ
Typography

Σφράγισαν τη παραμονή τους για μια ακόμη χρονιά στη Β Εθνική, μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος, το βράδυ του Σαββάτου οι γυναίκες του ΣΠΑ Καρδίτσας κερδίζοντας καθαρά και εύκολα με 3-0 σετ την Ιτέα Άμφισσας στο κλειστο γυμναστήριο Μουζακίου.

Σε συνδυασμό με τη νίκη της Αργώ Βόλου επί των Σουφλαρίων Λάρισας οι γυναίκες του ΣΠΑΚ τα κατάφεραν και πάλι σε μια δύσκολη χρονιά με αρκετά προβλήματα τραυματισμών βασικών παιχτριών.Οι προπονητές με τη σειρά τους ευχαριστούν θερμα όλους όσους στάθηκαν κοντά στο γυναικείο τμημα του ΣΠΑΚ και στηρίξανε τη φετινή προσπάθεια . Ιδιαίτερη αναφορά από τους προπονητές στα 3 κορίτσια που λόγω του τέλους των σπουδών τους στη πόλη μας, λογικά θα αποχωρήσουν από την ομάδα. Εκφράζουν την ευχαρίστηση τους για την προσφορά τους στο σύλλογο αυτά τα 4 χρόνια και τους εύχονται ότι καλύτερο στη ζωή τους . Παπαστεφάνου Χριστίνα ,Παγώνη Μαρία,Παγώνη Άννα σας ευχαριστούμε!!!
Τα σετ με πρώτο το ΣΠΑΚ(25-12,25-17,25-13).
ΣΠΑΚ(Αλεξίου Αθ.,Χαβρουζάς Β.)Παπαστεφάνου,Παγώνη Μ.,Παγώνη Α.,Παπαγιώργου,Παπασσακελλαρίου(λ),Τεντολούρη,Κωνσταντίνου,Νικολάου,Κανάκη,Παπαντώνη,Καρατζιά,Στάθη(λ).

spak gyn b 2

e-max.it: your social media marketing partner

amarantes eshop 

 

amarantes eshop