Ηττα στο τάι μπρέικ για τις γυναίκες και τους παμπαίδες του ΣΠΑΚ

ΒΟΛΕΥ
Typography

Tον πρώτο τους αγώνα στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ. έδωσαν οι Παμπαίδες του Σ.Π.Α. Καρδίτσας το απόγευμα της Κυριακής με την Άμιλλα Τρικάλων, με μια ομάδα με σταθερούς τα τελευταία χρόνια παίχτες και με αρκετές συμμετοχές σε αγώνες.

Οι παίχτες της ομάδας μας ξεκίνησαν τον αγώνα με λάθη, κάτι που τους στέρησε τα δύο πρώτα σετ. Δεν παραιτήθηκαν όμως από τις προσπάθειές τους , συνέχισαν μαχητικά και αποφασιστικά κι έτσι κατάφεραν να κατακτήσουν τα δύο επόμενα σετ με τη βοήθεια κυρίως των καλών σέρβις, ισοφαρίζοντας τα σετ σε 2-2 και κερδίζοντας το χειροκρότημα των θεατών. Στο τάι μπρέικ, αν κι οι παίχτες του Σ.Π.Α.Κ. μπήκαν εξίσου δυναμικά, λάθη τους στέρησαν πολύτιμους πόντους και τελικά το σετ κατακτήθηκε από την ομάδα της Άμιλλας με 13-15.

spak pampaides1
Οι παίχτες του Σ.Π.Α.Κ., παρά το μικρό χρονικό διάστημα που πολλοί απ΄αυτούς αγωνίζονται ως συμπαίχτες και το γεγονός ότι μετρούν λίγους αγώνες, καθώς αρκετά νέα παιδιά και φέτος αποφάσισαν να ασχοληθούν με το βόλεϊ και εντάχθηκαν στη σύνθεση της ομάδας, απέδειξαν ότι με τον χρόνο, τη σωστή προπόνηση που γίνεται και τη συνεργασία τους στον χώρο του γηπέδου μπορούν να επιτύχουν πολύ καλά αποτελέσματα κι αυτό φάνηκε από τον πρώτο τους κιόλας αγώνα.
Σ.Π.Α.Κ. (Τ. Παπαγεωργίου): Μπούσδας Γ., Γεωργίου Ηλ., Χαρχαλιώτης Κ., Ρουμελιώτης Μ., Φατόλας Γ., Στάθης Αλ., Νικολάου Μ., Καράι Κλ., Λαγός Δ., Σταμούλης Γ., Δεσκάτας Γ., Σανίδας Θ., Σανιδάς Στ., Μπουραζάς Δ., Αντωνόπουλος Μ.

Ηττα στις λεπτομέρειες για τις γυναίκες

Στο πρώτο ματς του 2018 η γυναικεία ομάδα του ΣΠΑΚ δε κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα της Φθιας Λαμίας χάνονται στο ται μπρέικ με 3-2 σετ .Η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω των εορτών φάνηκε να επηρεάζει τα κορίτσια του ΣΠΑΚ και μην έχοντας συνοχή, κάνοντας αρκετά εύκολα λάθη σε κρίσιμα σημεία δεν καταφέρανε το 2-1 υπέρ τους να συνοδευτεί με νίκη !Κέρδος από το ματς ο ένας πόντος και το ότι η ομάδα έδωσε ολα τα ψυχικά αποθέματα που είχε για να πάρει το ματς ...

Τα σετ με πρώτο το Σπακ(25-20,14-25,25-23,15-25,9-15).
ΣΠΑΚ:(Αλεξίου Αθ.,Χαβρουζάς Β.,)Κωνσταντίνου,Στάθη,Παπαστεφάνου,Παπαγεωργίου,Κανάκη,Παγώνη Μ(λ),Καρατζιά,Παπασακελαρίου(λ),Βαγενά,Παγώνη Α,Παπαντώνη,Τεντολούρη,Νικολάου.

e-max.it: your social media marketing partner

amarantes eshop 

 

amarantes eshop