Βαζάκας: « Η ομάδα ανήκει στον κόσμο και όποιος την πειράξει θα μας βρει απέναντι του» -Μπιτέλης: «Ο κ.Μπούρμπος μας είπε πως θα πάρουμε κάποια χρήματα»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Typography

Ο προπονητής της Αναγέννησης μετά τη μεγάλη νίκη επί του Πανσερραϊκού στάθηκε στην παρουσία του κόσμου και το πόσο άδικο είναι να χάνονται οι κόποι των ποδοσφαιριστών για λάθη άλλων. Από τη μεριά του ο αρχηγός, Γιώργος Μπιτέλης ευχαρίστησε τον κόσμο, ενώ ενημέρωσε πως στα αποδυτήρια βρέθηκε ο Βασίλης Μπούρμπος, ο οποίος τους είπε πως θα πάρουν κάποια χρήματα τις επόμενες μέρες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ.Βαζάκας:

«Κερδίσαμε ένα παιχνίδι που μετά την αφαίρεση βαθμών ήταν οριακό για εμάς. Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής και έπαιξαν όπως έπρεπε. Πριν την σέντρα τους είπα «παιδιά αυτό το παιχνίδι είναι δικό σας». Τα λάθη άλλων εμείς δε θα τα πληρώσουμε. Η Αναγέννηση θα μπορούσε να είχε σωθεί. Οι καταστάσεις που βιώνουμε οδηγούν την Αναγέννηση, η οποία μονοπωλεί στη Football League τα τελευταία χρόνια, στην καταστροφή. Επειδή η ομάδα έχει αγνό κόσμο είναι ορισμένες φορές που θέλουμε να μιλήσουμε. Δε με αγγίζουν περιστατικά όπως στη Λάρισα και στην Σπάρτη. Εγώ ήρθα για ένα στόχο εδώ πέρα. Να κρατήσω την ομάδα στην κατηγορία, να εξυγιανθεί οικονομικά και να έχει μέλλον. Αυτά τα παιδιά ανταποκρίνονται για αυτό είμαι και εγώ εδώ και για αυτό είναι εδώ και τα παιδιά. Ο εύκολος τρόπος είναι η φυγή. Ήρθε η ώρα να ανταποκριθούν και οι άλλοι πλέον, διότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Είμαι 40 χρόνια στον χώρο και το λέω πως αν η Καρδίτσα θέλει να έχει μια δυνατή ομάδα με στόχους πρέπει να είναι ενωμένη. Τα προσωπικά τους θέματα να τα βγάλουν αλλού, όχι στην Αναγέννηση. Η Αναγέννηση ανήκει στον κόσμο και εμείς περιμένουμε τη στήριξη του για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Είναι κρίμα για την προσπάθεια των παιδιών να δεχόμαστε αφαιρέσεις βαθμών. Η έκκληση μου είναι να στηρίξει ο κόσμος την ομάδα και να έρθει την Τετάρτη στο γήπεδο και με το εισιτήριο του να πληρωθούν οι εδώ και καιρό απλήρωτοι παίκτες και οι συνεργάτες μου, γιατί εκτός της βαθμολογικής σημασίας του παιχιδιού που αν κερδίσουμε σωζόμαστε και μαθηματικά, πρέπει να στηρίξουν οικονομικά και τα παιδιά. Και πάλι μπράβο στα παιδιά και στον κόσμο για τη σημερινή παρουσία του στο γήπεδο. Τους θέλουμε μέχρι το τέλος. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Η ομάδα είναι μία ανήκει στον κόσμο της Αναγέννησης και όποιος τολμήσει να την πειράξει θα μας έχει όλους απέναντι.»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπιτέλη:

«Ξεκινώντας θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα των Σερρών για το παιχνίδι που κάναμε σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Από εκεί και πέρα δε θα ήθελα να ασχοληθώ καθόλου με το αγωνιστικό κομμάτι. Η ομάδα δυστυχώς για δεύτερη φορά φέτος έχει 31 βαθμούς. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να «ρεφάρουμε» τα λάθη που έχουν γίνει. Σίγουρα η συνέχεια είναι δύσκολη και εμείς από τη μεριά μας θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Τα παιδιά έχουν τραβήξει τα πάνδεινα, έχουν ανεβεί ένα βουνό προβλημάτων και πάλι ακόμα βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο. Θέλω να ενημερώσω τον κόσμο πως σήμερα στα αποδυτήρια εμφανίστηκε ο κ.Μπούρμπος σαν μεγαλομέτοχος, ο οποίος είπε πως θα πάρουμε κάποια χρήματα και τον ευχαριστούμε προκαταβολικά.»

e-max.it: your social media marketing partner

amarantes eshop 

 

amarantes eshop