Ομορφες ποδοσφαιρικές στιγμές για τους αθλητές του Α.Σ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Typography

Αξέχαστο θα μείνει για τους αθλητές του Α.Σ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ το ταξίδι τους στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αφού έζησαν όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές.

Η αποστολή αποτελούνταν από τρία γκρουπ Προπαιδικό (Κ12), Παιδικό (Κ14) και Αντρικό (Κ16), συνολικά 60 αθλητές και συνοδούς τον υπεύθυνο της Ακαδημίας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΣΙΛΙΑ και τους συνεργάτες του. Η διαμονή έγινε στο ξενοδοχείο Marathon Beach Resort, στη Νέα Μάκρη. Το Σάββατο το μεσημέρι και την Κυριακή το πρωί από τις 10:00 έως τις 14:30 η Ακαδημία έδωσε σειρά φιλικών αγώνων με τα αντίστοιχα τμήματα του Πανιωνίου αλλά και με άλλες ακαδημίες που συμμετείχαν στο τουρνουά, στις νέες εγκαταστάσεις των τμημάτων υποδομής του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στην Παλλήνη. To τουρνουά το διοργάνωσε ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ σε συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, Τμήμα Ειδικότητας Ποδοσφαίρου, με το οποίο έχει διαρκή συνεργασία, σε διάφορα επίπεδα και η Ακαδημία του Α.Σ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ. Συμμετείχαν συνολικά 12 Ακαδημίες από όλη την Ελλάδα, με 700 περίπου αθλητές.

plastiras as3

Όλα τα παιχνίδια ήταν άκρως ανταγωνιστικά και οι προπονητές και οι σκάουτερς που παραβρέθηκαν, σημείωσαν μερικά ονόματα αθλητών του Α.Σ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ, ώστε να τους ξαναδούνε, παρακολουθώντας την εξέλιξή τους. Το μεσημέρι της Κυριακής η αποστολή γευμάτισε στο εκπτωτικό χωριό στα Σπάτα και αμέσως μετά βρέθηκε στο γήπεδο <<Απόστολος Νικολαϊδης>> όπου όλοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τον αγώνα του Παναθηναικού με τον Ατρόμητο, ο οποίος έληξε με σκορ (1-0). Τα παιδιά είδαν από κοντά αρκετούς ποδοσφαιριστές που θαυμάζουν στην τηλεόραση. Την αποστολή συνόδευσαν και αρκετοί γονείς που ευχαριστήθηκαν όλο το ταξίδι και γεμάτη από εμπειρίες και παραστάσεις η Ακαδημία επέστρεψε στην Καρδίτσα περίπου στις 12 το βράδυ.

plastiras as1

e-max.it: your social media marketing partner

amarantes eshop 

 

amarantes eshop