Γιάννης Μπουρνάκας: «Η δουλειά μας φαίνεται στο γήπεδο»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Typography

Την ικανοποίηση του τόσο για το αποτέλεσμα όσο και για την εμφάνιση εξέφρασε στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του αγώνα ΑΟ Σελλάνων – Διγενής Νεοχωρίου 3-0 ο προπονητής των «κυανόλευκων» Γιάννης Μπουρνάκας.


Αναλυτικά τόνισε:


«Το σημαντικό και ζητούμενα σήμερα ήταν να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Σίγουρα υπάρχει ικανοποίηση. Πρέπει να κοιτάξουμε κάθε ματς ξεχωριστά . Μας χαροποιεί ιδιαίτερα ότι η νίκη ήρθε με πολύ καλή εμφάνιση. Αυτό μας αφήνει μια παρακαταθήκη για το μέλλον. Θα δώσουμε μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος της χρονιάς. Θεωρώ ότι η δουλειά μας φαίνεται στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και πλέον κοιτάμε το επόμενο ματς. Ευχομαι καλή πορεία και στην ομάδα του Διγενή.»
Για την αγωνιστική και βαθμολογική ανάκαμψη της ομάδας:
«Στην αρχή δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ διότι είχαμε αρκετές ελλείψεις. Πλέον έχουν ενσωματωθεί όλοι στις προπονήσεις. Η ομάδα διαθέτει περισσότερες λύσεις και ξέρει τι ζητά μέσα στο γήπεδο. Σε κάποιους αγώνες μας έλλειψε και η τύχη. Βέβαια την τύχη μπορούμε να την δημιουργήσουμε και εμείς. Πλέον είμαστε μια ομάδα που δημιουργούμε αρκετές φάσεις. Η πορεία θα δείξει μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε.»

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Σελλάνων Βαγγέλης Χάδιαρης τόνισε:
«Ηταν ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα. Από κάθε ματς προσπαθούμε να πάρουμε ότι μπορούμε. Στόχος μας είναι να εκμεταλλευόμαστε την έδρα μας. Όλα τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια, είμαστε μια δεμένη παρέα και χαιρόμαστε το παιχνίδι.»

Για δίκαιο αποτέλεσμα έκανε λόγο ο προπονητής του Διγενή Βαγγέλης Μπρισίμης. Αναλυτικά σημείωσε:
Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Είχαμε σχεδιάσει και επισημάνει κάποια πράγματα στη διάρκεια της εβδομάδας αλλά η αλήθεια είναι ότι φανήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Μετά το γκολ τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για μας και πιο εύκολα για την ομάδα των Σελλάνων. Το δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε, και μάλιστα πρώτη φορά δεχόμαστε γκολ σε οργανωμένη άμυνα, ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Στο ημίχρονο συζητήσαμε κάποια πράγματα και θέλαμε να είμαστε πιο επιθετικοί στη συνέχεια. Σε κάποια φάση όμως, ο αντίπαλος επιθετικός (σ.σ Βουκομάνοβιτς) έπαιξε πολύ καλά το «ένας με έναν» και με όμορφο τελείωμα σημειώσε γκολ. Εκεί το παιχνίδι κρίθηκε οριστικά.
Ηταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, παρότι εκτός έδρας, γιατί έχουμε τους ίδιους στόχους. Τα περιθώρια στενεύουν αλλά είμαστε υποχρεωμένοι από αύριο κιόλας να δουλέψουμε για να πάρουμε τους βαθμούς που έχουμε ανάγκη.
Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα των Σελλάνων για την φιλοξενία.

e-max.it: your social media marketing partner

amarantes eshop 

 

amarantes eshop