Σε γιορτινό κλίμα και με μεγάλη επιτυχία, τα εγκαίνια του 1ου καταστήματος ηλεκτρικής ενέργειας στα Τρίκαλα, από τη WATT+VOLT!

ΕΛΛΑΔΑ
Typography

Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματοςηλεκτρικής ενέργειας στα Τρίκαλα από τη WATT+VOLT, 5ο κατάστημα της εταιρίας από την αρχή του έτους.

Διακεκριμένοι τοπικοί φορείς, επαγγελματίες και ιδιώτες καταναλωτές στήριξαν με την παρουσία τους τη νέα επιχειρηματική πρωτοβουλία και γιόρτασαν μαζί με το προσωπικό και στελέχη της εταιρίας, την έλευση μιας νέας, ολοκληρωμένης εμπειρίας υπηρεσιών ενέργειας, στην οδό 28ης Οκτωβρίου 15.

vat egainia1
Το κατάστημα WATT+VOLT άνοιξε τις «πόρτες» του στο ευρύ καταναλωτικό κοινό της περιοχής με στόχο να προσφέρει φιλική εξυπηρέτηση και άμεση ενημέρωση σχετικά με την εξοικονόμηση που μπορεί να πετύχει κάθε ενδιαφερόμενος στο λογαριασμό του. Πέρα από την εξασφάλιση ανταγωνιστικών τιμών ρεύματος (έως -25%), στο WATT+VOLT κατάστημα θα έχετε τη δυνατότητα να «γνωρίσετε» τη βραβευμένη «έξυπνη» υπηρεσία smartwatt, η οποία μετατρέπει ένα απλό σπίτι σε «έξυπνο», καθώς και την πρωτοποριακή βραβευμένη πλατφόρμα WATT+VOLT Energy Analytics της υπηρεσίας Smart Energy που επιτρέπει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς να εντοπίζουν τη σπατάλη ενέργειας και να εξοικονομούν πόρους, μειώνοντας το ενεργειακό τους αποτύπωμα.
Επισκεφτείτε το νέο κατάστημα WATT+VOLT, συζητήστε με τους εξειδικευμένους συμβούλους και κάντε την καθημερινότητά σας πιο άνετη και πιο εύκολη!
Πληροφορίες: 28ης Οκτωβρίου 15, Facebook WATT+VOLT Retail Store Trikala

vat egainia2

Σχετικά με τη WATT+VOLT

Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας. Είναι αμιγώς Ελληνική και αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη και κερδοφόρα εταιρεία στην ελληνική επικράτεια.
Από το 2011, η WATT+VOLT κατέχει Άδεια Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας για την ελληνική αγορά ενέργειας, ενώ το 2015 έλαβε και Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου, μια δραστηριότητα που σύντομα θα εντάξει στο χαρτοφυλάκιό της.
Η WATT+VOLT προμηθεύει ηλεκτρικό ρεύμα σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και οικιακούς καταναλωτές και προσφέρει ανταγωνιστικές χρεώσεις τις οποίες είναι σε θέση να εξασφαλίσει λόγω της ισχυρής δραστηριοποίησής της στην εισαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Είναι η μοναδική ελληνική ιδιωτική εταιρεία που είναι μέλος του European Energy Exchange (ΕΕΧ), του μεγαλύτερου Ενεργειακού Χρηματιστηρίου της Ευρώπης, και ενεργό μέλος του Χρηματιστηρίου Ενέργειας της Ιταλίας (Gestore del Mercato Elettrico), που της εξασφαλίζουν πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του διασυνδεδεμένου ηλεκτρικού δικτύου πανευρωπαϊκά.
Η φιλοσοφία της WATT+VOLT, στηρίζεται στη μέγιστη ικανοποίηση του καταναλωτή και στην παροχή υψηλής ποιότητας καινοτόμων υπηρεσιών. Έχει σχεδιάσει τα Προγράμματα Corporate Energy (Corporate L και Corporate M) που απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες, τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς που αναζητούν την άμεση μείωση των λειτουργικών εξόδων τους. Ακόμη μεγαλύτερες εξοικονομήσεις απολαμβάνουν οι οικιακοί καταναλωτές με τα Προγράμματα Home Energy.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα www.watt-volt.gr

vat egainia3

vat egainia4

vat egainia5

vat egainia6

vat egainia7

vat egainia9

vat egainia10

vat egainia11

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

amarantes eshop 

 

amarantes eshop