Η Καρδίτσα υποδέχθηκε την τίμια κάρα του πολιούχου της Αγίου Σεραφείμ

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Με λαμπρότητα και κατάνυξη έγινε σήμερα το απόγευμα η επίσημη υποδοχή της τίμιας κάρας του Αγίου Ιερομάρτυρα Σεραφείμ, Αρχιεπισκόπου Φαναρίου και Νεοχωρίου στην Καρδίτσα, από λαό και κλήρο.

ypodoxi1
Οι λατρευτικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την μετακομιδή της τιμίας κάρας του Αγίου Σεραφείμ στη γενέτειρά του Πεζούλα Αγράφων όπου και πραγματοποιήθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Μητροπολίτη κ. κΤιμοθέου
Στις 5:00΄μ.μ. ακολούθησε η μετακομιδή της τιμίας κάρας στον Ιερό Ναό Αγίου Σεραφείμ Φαναρίου.
Στις 6:40΄μ.μ. πραγματοποιήθηκε η επίσημος υποδοχή της τιμίας κάρας έναντι του ξενοδοχείου ΑΡΝΗ και Λιτάνευσις αυτής εως τον Μητροπολιτικό Ι.Ν Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.
Εκεί τελέστηκε Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και συγχοροστατούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Τιμοθέου.

ypodoxi2
Κυριακή Μυροφόρων
Ώρα 7:00΄π.μ. Έναρξις Όρθρου εις τον Μητροπολιτικόν Ιερόν Ναόν.
Ώρα 8:45΄π.μ. Πανηγυρική Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος και συλλειτουργούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου, του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Τιμοθέου, μετά των Ιερέων και Διακόνων.
Ώρα 11.00΄π.μ. Λιτάνευσις τιμίας κάρας του εορταζομένου αγίου ιερομάρτυρος Σεραφείμ τη συμμετοχή του Ιερού Κλήρου, των Αρχών και του Λαού. Ιερά Αρτοκλασία εις την Κεντρικήν Πλατείαν της πόλεως Καρδίτσης.
Ώρα 6.00΄μ.μ. Μεθέορτος Εσπερινός εις Ιερόν Ναόν Αγίου Σεραφείμ Καρδίτσης (Μετόχιον Ιεράς Μονής Κορώνης) και Ιερά Παράκλησις ενώπιον της τιμίας κάρας.

ypodoxi3

ypodoxi4

ypodoxi5

ypodoxi6

ypodoxi7

ypodoxi8

ypodoxi9

ypodoxi10

ypodoxi11

ypodoxi12

ypodoxi13

ypodoxi14

ypodoxi16

e-max.it: your social media marketing partner

amarantes eshop 

 

amarantes eshop