Σε εμβολιασμό των παιδιών Ρομά που διαμένουν στον οικισμό «Μαύρικα», προχώρησαν το πρωί της Πέμπτης συνεργείο και κινητή μονάδα του ΚΕΕΛΠΝΟ, σε συνεργασία με την Υγειονομική Περιφέρεια, σε μια προσπάθεια περιορισμού των κρουσμάτων ιλαράς που καταγράφονται σε αυτόν τον πληθυσμό.

Στη ζωή μας καθημερινά συμβαίνουν γεγονότα που μας προκαλούν άγχος και ψυχολογικό στρες. Από μικρά συμβάντα, όπως μικροπροβλήματα στον χώρο εργασίας, μέχρι και σημαντικότερα, όπως η απώλεια αγαπημένων προσώπων, ο οργανισμός μας διαρκώς διαταράσσεται. Το στρες, έως ένα βαθμό, μπορεί να έχει ευεργετικά οφέλη στην ζωή μας, αφού είναι το κίνητρο, πολλές φορές, για να δράσουμε, να πάρουμε αποφάσεις, να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας, να εξελιχθούμε. Ωστόσο, το έντονο ή το χρόνιο ψυχολογικό στρες προκαλεί ορμονικές μεταβολές στον οργανισμό, που μπορούν να οδηγήσουν σε κατάθλιψη.

Οι καθημερινές ανάγκες αίματος στη χώρα μας, για την αντιμετώπιση χρόνιων νοσημάτων και έκτακτων περιστατικών, είναι τεράστιες και η εθελοντική προσφορά αίματος είναι ο μοναδικός τρόπος κάλυψης των αναγκών αυτών.

Περισσότερα Άρθρα...

PIGASOS4

 

Εγγραφείτε με το emal σας, και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα .