Τα μικρά παιδιά καταναλώνουν πολύ μεγαλύτερη από τη συνιστώμενη ποσότητα ελεύθερων σακχάρων στην διατροφή τους και η κύρια πηγή πρόσληψης είναι τα αναψυκτικά που περιέχουν ζάχαρη, σύμφωνα με νέα επιστημονική μελέτη που παρουσιάστηκε στην ετήσια Ευρωπαϊκή Σύνοδο για την παχυσαρκία (1-4 Ιουνίου), στο Γκετεμποργκ της Σουηδίας.

Πραγματοποιήθηκε την 27/5/2016 από το 3ο ΚΔΑΠ ΓΙΟΛΔΑΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ η ενημερωτική - εκπαιδευτική εκδήλωση για τα ωφέλη της Μεσογειακής Διατροφής στην υγεία σε συνδυασμό με τη φυσική άσκηση από την Διατροφολόγο – Διαιτολόγο κ. Βάλια Δεληγιάννη.

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα φρούτα κάνουν καλό στην υγεία μας, αλλά τώρα μια καναδική μελέτη έρχεται να υποστηρίξει ότι τα οφέλη από την κατανάλωση φρούτων μπορούν να ξεκινούν ήδη από την εμβρυϊκή μας ηλικίας.

Περισσότερα Άρθρα...

emporoviotexniki249

Sign up via our free email subscription service to receive notifications when new information is available.