perif new

BEER&BRUNCH: Το πρώτο περιοδικό για τη μπύρα στην Ελλάδα

ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Typography

Κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα Agrenda


• Πoια είναι η σύνδεση μιας βολιώτικης και μιας μυκονιάτικης μπύρας με την αρχαία Ελλάδα;
• Ποιο φαγητό ταιριάζει με κάθε μπύρα;
• Σε ποιες χώρες του κόσμου είναι οι φθηνότερες και οι ακριβότερες μπύρες;

mpyra1

Μέχρι σήμερα, αυτά τα ερωτήματα έμεναν αναπάντητα γιατί δεν υπήρχε στην Ελλάδα ένα έντυπο που να καλύπτει το ζωντανό και αναπτυσσόμενο χώρο της μπύρας. Τώρα υπάρχει.
Το BEER&BRUNCHκυκλοφορεί το Σάββατο 27 Μαίου μαζί με την Agrenda, για να καλύψει κάθε θέμα που ενδιαφέρει τον καταναλωτή και τον κλάδο: την ανάπτυξη της ζυθοποιίας στην Ελλάδα και την αντίστοιχη ανάπτυξη παραγωγής κριθαριού βυνοποίησης, το ρόλο του λυκίσκου στην παραγωγή της μπύρας,
Και ακόμα...
Ποιο ποτήρι ταιριάζει με κάθε μπύρα, ποιος είναι ο πρώτος χώρος δημιουργικής ζυθοποιίας στην Ελλάδα, τί μας προσφέρει σε αρώματα και γεύσεις η ελληνική γη, delicatessen από όλη την Ελλάδα...

BEER&BRUNCH

Από τις 27 Μαΐου, η μπύρα στην Ελλάδα έχει περιοδικό.

Κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα Agrenda.

e-max.it: your social media marketing partner

Mail Attachment 1

Sign up via our free email subscription service to receive notifications when new information is available.