Το ΚΔΑΠ <<Τσιτσιμπίκου-Μπαρούτα>>, το Βιβλιοπωλείο Βασιλάκος και οι εκδόσεις Ελληνοεκδοτική σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Παναγιώτη Δημητρόπουλου ‘’Το Χρυσαφένιο Κουκούτσι’’, το Σάββατο 19 Μαΐου και ώρα 12:00 στο πάρκο Παυσιλίπου.

Οι Εκδόσεις Διόπτρα - Dioptra Publications και τo ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ - ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου της τριλογίας της
Άννας Γαλανού "Οι Δρόμοι της Καταιγίδας, Εξιλέωση" στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου KIERION, την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 και ώρα 20:00

Μια μοναδική εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Απριλίου στην κεντρική πλατεία του Παλαμά.

Οι εκδόσεις Μίνωας και το βιβλιοπωλείο Βασιλάκος σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος "Αμαλία" του Σπύρου Πετρουλάκη.

Συγχαρητήρια της Λέσχης Φανταστικής Λογοτεχνίας Καρδίτσας στο μέλος Γρηγόρη Δημακόπουλο, για την επιτυχία του στον διαγωνισμό φανταστικού διηγήματος του 2ου Φεστιβάλ Φαντασίας Fantasmagoria (21-22 Απριλίου 2018).

Το ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ - ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ και οι Εκδόσεις Διόπτρα - Dioptra Publications σας προσκαλούν σε μια διαδραστική παραμυθο-αφήγηση βασισμένη στο νέο παιδικό βιβλίο της Μαρίνας Γιώτη "Ρεβιθοκοντούλης", την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στις 12:00 στο ξενοδοχείο KIERION, Αίθουσα Αφροδίτη (Μπλατσούκα 22 και ΒάιουΤζέλλα, Καρδίτσα).

Ο Δήμος Παλαμά με το ΔΟΠΑΠΑΠ και με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Παλαμά, γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, έναν θεσμό που είναι αφιερωμένος στο βιβλίο, στους συγγραφείς και στη συναρπαστική εμπειρία που προσφέρει η ανάγνωση.

Με τη γνωστή στο καρδιτσιώτικο κοινό συγγραφέα και εκπαιδευτικό Χρυσούλα Λουλοπούλου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης και Φιλαναγνωσίας του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων για το μήνα Απρίλιο.

Περισσότερα Άρθρα...

giovani teliki

PIGASOS4

 

Εγγραφείτε με το emal σας, και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα .