Με το βιβλίο " Η Υφάντρα της Πόλης" της Βασιλικής Διαμαντή συνεχίζει τη δράση της για τη φετινή δεύτερη χρονιά της η Λέσχη Ανάγνωσης και Φιλαναγνωσίας του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων.

Με μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ την Τρίτη 30 Γενάρη στο ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ.

Παρουσίαση του βιβλίου της Δέσποινας Λάππα – Κόντου το Σάββατο 9-12-2017 στην αίθουσα του ξενοδοχείου KIERION

Η ΤΕ Καρδίτσας ΚΚΕ τιμώντας τα 100χρονα της Οκτωβριανής σοσιαλιστικής επανάστασης, οργανώνει έκθεση βιβλίου των εκδόσεων «Σύχρονη Εποχή».

Οι εκδόσεις Μίνωας και το βιβλιοπωλείο Βασιλάκος σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Το τελευταίο δαχτυλίδι» του Σπύρου Πετρουλάκη.

Σε μια γενναιόδωρη και αξιέπαινη προσφορά προχώρησαν πρόσφατα, μέσω της τοπικής μας διοίκησης IPA, το μέλος μας κ. Παναγιώτης Τασιόπουλος με τη σύζυγο του κ. Αγορή Μπολτσή, η οποία είναι πολιτική υπάλληλος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σαν χτες, πριν από 71 χρόνια, γεννήθηκε η UNICEF (11 Δεκεμβρίου 1946) για να βοηθήσει τα παιδιά της κατεστραμμένης από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο Ευρώπης.

Με μεγάλη συμμετοχή των μελών της πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή η μηνιαία συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης και Φιλαναγνωσίας του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης κατά την οποία συζητήθηκε και αναλύθηκε το προφητικό μυθιστόρημα του Μήνα Βιντιάδη : " Τηγανίζουν πατάτες στον Άρη;"

Περισσότερα Άρθρα...

peirates katheto

PIGASOS4

 

Εγγραφείτε με το emal σας, και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα .