Το βιβλιοπωλείο ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ (Μπλατσούκα 12), στηνΚαρδίτσα σε συνεργασία με τις παιδικές Βιβλιοθήκες Δ.Ο.Π.Α.Κ του Δήμου Καρδίτσας ,και τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου παιδικού βιβλίου του αγαπημένου συγγραφέα των παιδιών, Χρήστο Δημόπουλο με τίτλο : «ΟΙ ΟΥΦ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΥ»

Οι συμπολίτες κ.κ. Θεόφιλος & Αθανάσιος Ακρίβος κλείνοντας το βιβλιοπωλείο τους πρόσφεραν προς το Δήμο Καρδίτσας ένα μεγάλο αριθμό βιβλίων και άλλων σχολικών ειδών και πιο συγκεκριμένα:

Στην κορυφή βρίσκονται οι παιδικές βιβλιοθήκες του Δήμου Καρδίτσας σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης που έκανε η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας για την καλοκαιρινή Εκστρατεία 2016.

Ύστερα από πρόσκληση του Δήμου Σοφάδων και μετά από δύο αναβολές εξαιτίας της παρατεταμένης κακοκαιρίας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου, και ώρα 11.30 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο των Σοφάδων η παρουσίαση του Ημερολογίου του Συλλόγου Σοφαδιτών Ν. Μαγνησίας.

Την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2017, η Βουλευτής του Σύριζα του Νομού μας κα Χρυσούλα Κατσαβριά -Σιωροπούλου, επισκέφθηκε το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας προκειμένου να παραδώσει το υλικό της δράσης «διαβάζω και μοιράζομαι»(readandshare) ,που υλοποιεί το ελληνικό τμήμα της IBBY-Κύκλος του Ελληνικού παιδικού βιβλίου σε σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Αθήνας και της περιφέρειας.

Η Ένωση Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Καρδίτσας σας προσκαλεί στην Έκθεση Ξενόγλωσσου Βιβλίου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 και ώρες 12:00 – 18:00, στο Ξενοδοχείο «ΚΙΕΡΙΟΝ», στην αίθουσα «ΑΦΡΟΔΙΤΗ».

Μετά από μια χρονιά γεμάτη δραστηριότητες για τους μικρούς αναγνώστες της πόλης μας, οι παιδικές βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας, θα αποχαιρετίσουν το 2016, με τον τρόπο που αποχαιρέτησαν και τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Περισσότερα Άρθρα...

thessaly

Sign up via our free email subscription service to receive notifications when new information is available.