Βιβλία του αείμνηστου συγγραφέα, με καταγωγή απ’ το Μορφοβούνι, Αντώνη Σαμαράκη δώρισαν σ’ όλους τους μαθητές των Δημ. Σχολείων και νηπιαγωγείων Κρυονερίου και Μεσενικόλα, καθώς και στους εκπαιδευτικούς, ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ. Δημήτριος Τσιαντής και οι συνεργάτες του, επ’ ευκαιρίας της λήξης της Σχολικής Χρονιάς.

Με το νέο μυθιστόρημα του βραβευμένου συγγραφέα και ηθοποιού Κώστα Κρομμύδα " Φως μέσα στη θύελλα" πέφτει η αυλαία για την πρώτη χρονιά λειτουργίας της Λέσχης Ανάγνωσης και Φιλαναγνωσίας του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων.

Οι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο Βασιλάκος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα <<Φως μέσα στη θύελλα>> τηνΠαρασκευή 9 Ιουνίου 2017, και ώρα 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου KIERION (Μπλατσούκα 22, Καρδίτσα | 2441071923).

«ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ» ΚΑΙ «ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ» ο τίτλος των βιβλίων

Οι πολίτες, θα μπορούν δωρεάν, χωρίς εγγραφή και χωρίς ωράριο να παίρνουν ένα βιβλίο αφήνοντας ένα άλλο

Εγκαθίσταται πρωτοποριακό ειδικό προγράμμα, το οποίο θα διευκολύνει ευάλωτες ομάδες πληθυσμού που δυσκολεύονται στην ανάγνωση να διαβάζουν βιβλία μέσω Η/Υ

Το βιβλίο, «ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ 1967-1974» κείμενα & ντοκουμέντα-επιμέλεια τμήμα ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ παρουσίασαν στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Πινακοθήκης Καρδίτσας η Τομεακή Οργάνωση Καρδίτσας του ΚΚΕ & το Τομεακό Συμβούλιο της ΚΝΕ την Πέμπτη 8 Ιούνη.

Θα λειτουργεί στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς όπου οι πολίτες, θα μπορούν δωρεάν, χωρίς εγγραφή και χωρίς ωράριο να παίρνουν ή να αφήνουν ένα βιβλίο

Περισσότερα Άρθρα...

Mail Attachment 1

Sign up via our free email subscription service to receive notifications when new information is available.