Η Ένωση Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Καρδίτσας σας προσκαλεί στην Έκθεση Ξενόγλωσσου Βιβλίου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 και ώρες 12:00 – 18:00, στο Ξενοδοχείο «ΚΙΕΡΙΟΝ», στην αίθουσα «ΑΦΡΟΔΙΤΗ».

Οι συμπολίτες κ.κ. Θεόφιλος & Αθανάσιος Ακρίβος κλείνοντας το βιβλιοπωλείο τους πρόσφεραν προς το Δήμο Καρδίτσας ένα μεγάλο αριθμό βιβλίων και άλλων σχολικών ειδών και πιο συγκεκριμένα:

Ύστερα από πρόσκληση του Δήμου Σοφάδων και μετά από δύο αναβολές εξαιτίας της παρατεταμένης κακοκαιρίας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου, και ώρα 11.30 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο των Σοφάδων η παρουσίαση του Ημερολογίου του Συλλόγου Σοφαδιτών Ν. Μαγνησίας.

Τη Δευτέρα 12/12, στην αίθουσα της ΠΕΔ (πρώην ΤΕΔΚ), που κυριολεκτικα γέμισε ασφυκτικά από παλιούς αγωνιστές της αντίστασης και του ΔΣΕ, αλλά και νεολαίους της ΚΝΕ, η Τομεακή Επιτροπή πόλης Καρδίτσας του ΚΚΕ και το ΤΣ της ΚΝΕ παρουσίασαν το Λεύκωμα της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ με τίτλο «Στιγμές από την Ιστορία του ΔΣΕ στη Θεσσαλία» και προβλήθηκε το ιστορικό ντοκιμαντέρ με αφορμή τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

    'Σκληρός, άκαρδος κόσμος, που δεν άνοιξε ποτέ μιαν ομπρέλα πάνω απ' το δέντρο που βρέχεται.' Αυτόν το στίχο του Λειβαδίτη ψιθύρισαν τα χείλη μου, μόλις διάβασα αυτό το άρθρο.

Μια πολυγραφότατη και ανερχόμενη συγγραφέα της παιδικής λογοτεχνίας, είχαν τη χαρά να γνωρίσουν από κοντά τα παιδιά της πόλης μας, το τριήμερο που πέρασε.

Μετά από μια χρονιά γεμάτη δραστηριότητες για τους μικρούς αναγνώστες της πόλης μας, οι παιδικές βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας, θα αποχαιρετίσουν το 2016, με τον τρόπο που αποχαιρέτησαν και τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Η πολύ καλή συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας Ράνια Μπουμπουρή θα βρίσκεται στην Καρδίτσα, για τρεις μοναδικές συναντήσεις με τα παιδιά της πόλης μας, την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, προσκεκλημένη του Βιβλιοπωλείου Ηλίας Βασιλάκος και των Παιδικών Βιβλιοθηκών του ΔΟΠΑΚ Δήμου Καρδίτσας, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ψυχογιός.

Περισσότερα Άρθρα...

thessaly

Sign up via our free email subscription service to receive notifications when new information is available.