Η παρουσίαση της ποιητικής Συλλογής που εκδόθηκε από τον «Κέδρο», θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαϊου στο Θέατρο Όψεις στην Καρδίτσα

Στην Παιδική Βιβλιοθήκη «Αγγελική Βαρελλά» του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας

Την Παρασκευή 5/5/2017 στις 12.00 το μεσημέρι, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας, θα βραβευθούν οι μαθητές και μαθήτριες που διακρίθηκαν στον «Λογοτεχνικό διαγωνισμό ποίησης».

Το βιβλίο του Γιώργου Καραμπελιά «Πέραν της Αριστεράς και της Δεξιάς: Η Υπέρβαση», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις Εναλλακτικές Εκδόσεις, θα παρουσιαστεί τo Σάββατο 8 Απριλίου στις 7.00 μ.μ. στην Καρδίτσα, από το Κίνημα Άρδην, στην Αίθουσα ΠΕΔ (πρώην ΤΕΚΔ), Μεγάλου Αλεξάνδρου 34.

Οι εκδόσεις Διόπτρα και το Βιβλιοπωλείο Βασιλάκος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της συγγραφέως Άννας Γαλανούτην Παρασκευή 28 Απριλίου στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου "Κιέριον" (Μπλατσούκα 22, Καρδίτσα).

Το βιβλιοπωλείο «ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ» και οι πρότυπες εκδόσεις Πηγή, σας προσκαλούν την Πέμπτη 6 Απριλίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα του ξενοδοχείου KIERION, σε μια θεατρική παρουσίαση του βιβλίου «Η Υφάντρα της Πόλης» της συγγραφέως Βασιλικής Διαμαντή.

Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας Τετάρτη- Σάββατο 26-29 Απριλίου2017

Με έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο γιόρτασε ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου την περασμένη Κυριακή 2 Απριλίου.

Στις 23 Απριλίου 1616 έφυγαν από τη ζωή δύο μεγάλα ονόματα των γραμμάτων: ο Ισπανός συγγραφέας του Δον Κιχώτη Μιγκέλ Ντε Θερβάντες και ο Άγγλος δραματουργός Γουίλιαμ Σαίξπηρ. Με αφορμή το διπλό αυτό γεγονός, η UNESCO έχει καθιερώσει την 23η Απριλίου ως την Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου.

Οι Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου (ημέρα που γεννήθηκε ο μεγάλος Δανός παραμυθάς Χανς Κρίστιαν Άντερσεν) έχουν τη χαρά και την τιμή να φιλοξενούν έναν αξιόλογο δημιουργό - συγγραφέα κόμικς τον Κύριο Τάσο Αποστολίδη.

Περισσότερα Άρθρα...

Mail Attachment 1

Sign up via our free email subscription service to receive notifications when new information is available.