Την Πέμπτη 21 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο Παυσίλυπο

Δέκα κονσέρτα μουσικής Δωματίου από σπουδαίους μουσικούς της Αμερικής σε όλη τη Θεσσαλία

Δέκα κονσέρτα μουσικής Δωματίου για τη Θεσσαλία από σπουδαίους μουσικούς της Αμερικής

Ο Νίκος Ευθυμιάδης προσκεκλημένος φορέων της Αυστριακής πρωτεύουσας έδωσε το παρόν την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 στη «μεγάλη νύχτα των εκκλησιών της Βιέννης» (LANGE NACHT DER KIRCHEN).

Κυκλοφόρησε το video clip των τιτλων τελους της ταινιας ΔΕΚΑ ΜΕΙΟΝ του Ανασταση Μαυρογιαννη σε συμπαραγωγη της ENOZI WORLD που κερδισε τη 2η θεση στο φετινο Local Short Film Festival ταινιων μικρου μηκους στη Θεσσαλονικη .. !!!

Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 και ώρα 9:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία Μουζακίου συναυλία Φιλαρμονικών Ορχηστρών. Συμμετέχει η Δημοτική Φιλαρμονική Μουζακίου της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ. και η μπαντίνα του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας.

Ήταν μία ακόμη καλλιτεχνική εκδήλωση με έντονο ανθρωπιστικό χαρακτήρα, από την οποία δεν θα μπορούσε να λείψει το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας.

Η Μικτή Χορωδία του Ωδείου Καρδίτσας-Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης εμφανίστηκε το περασμένο Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, στο Κιάτο, προσκεκλημένη από φορείς της περιοχής, εκπροσωπώντας το Χορωδιακό ήθος και ύφος της τεράστιας χορωδιακής παράδοσης της Καρδίτσας.

Ήταν μία πρωτόγνωρη όσο και ουσιαστική εμπειρία για τους μαθητές που συμμετείχαν αλλά και για τους εκπαιδευτικούς που κόπιασαν για να τους προετοιμάσουν κατάλληλα.

Περισσότερα Άρθρα...

kafes2

giovani teliki

 PIGASOS4

 

Εγγραφείτε με το emal σας, και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα .