Με την ταινία επιστημονικής φαντασίας «SOLO: A STAR WARS STORY» συνεχίζονται οι προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας, ο Δήμος Καρδίτσας και ο Σύλλογος Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Καρδίτσας, με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας (Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας), συνδιοργάνωσαν τη θεατρική παράσταση «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, στην αυλή του Αρχαιολογικού Μουσείου Καρδίτσας την Τρίτη 22 Μαΐου 2018 και ώρα 8:00 μ.μ.

Άλλη μια αξιόλογη εκδήλωση οργάνωσε η Λαϊκή Βιβλιοθήκη Καρδίτσας «Η ΑΘΗΝΑ» το βράδυ της Πέμπτης στο ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ.

Mε την ταινία DEADPOOL 2 συνεχίζονται οι προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας. Αναλυτικά από Πέμπτη 17/05/18 εως Τετάρτη 23/05/18 :

Με την υπερπαραγωγή «ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ» και την κωμωδία «ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ» συνεχίζονται οι προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας.

Mε το πολιτικό θρίλερ «ΒΗΡΥΤΟΣ» και κινούμενα σχέδια για τους μικρούς σινεφίλ συνεχίζονται οι προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας.

Στις 25-04-2018 το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Σοφάδων παρευρέθη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχει στην τελετή απονομής των βραβείων του 8ου Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού Ταινιών Μικρού Μήκους, με τίτλο «Cinema…διάβασες;».

Την Τετάρτη ώρα 8:00 μ.μ., στο Δημοτικό Κιν/φο Καρδίτσας, θα πραγματοποιηθεί προβολή της νέας ταινίας του "Πεθαίνοντας στο γέλιο"

Με το υπερθέαμα «ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ» και μια ταινιά για τους μικρούς σινεφίλ συνεχίζονται οι προβολές στο Δημ. Κινηματοθέατρο Καρδίτσας.

Περισσότερα Άρθρα...

giovani teliki

PIGASOS4

 

Εγγραφείτε με το emal σας, και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα .