Με τις «50 πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι», την ελληνική ταινία « Η Ρόζα της Σμύρνης και μια παιδική, συνεχίζονται οι προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας. 

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καρδίτσας (ΕΟΣΚ), διοργανώνει την προβολή της ταινίας ''Frozen Amvrosia'' του διάσημου Ελληνοαμερικανού σκηνοθέτη αθλημάτων δράσης Κωνσταντίνου Παπανικολάου (CP), που δίνει νέα διάσταση στα βουνά της χώρας μας.

Με δύο ταινίες συνεχίζονται οι προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας

Με μία μοναδική μουσική παράσταση με την ηθοποιό Ζωζώ Σαπουντζάκη θα ξεκινήσει την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017, στο Δημοτικό Κιν/θέατρο και ώρα 8.30μ.μ., το 33ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας.

Συνεδρίασε το βράδυ της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου η Επιτροπή Επιλογής Έργων προκειμένου να αξιολογήσει τις 25 συνολικά αιτήσεις συμμετοχής για το διαγωνιστικό μέρος του 33ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας

Το θεατρικό έργο « Μια τρελή - τρελή σαραντάρα», των Α. Σακελάριου και Χ. Γιαννακόπουλου, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα μέλη και φίλοι της τοπικής διοίκησης ΙΡΑ Καρδίτσας την περασμένη Κυριακή στον υπέροχο χώρο του θεάτρου «Όψεις».

    Πώς θα ένιωθες εάν το στιγμιαίο déjà vu διαρκούσε 24 ώρες; Κι εάν ήσουν ο μοναδικός που είχε συνείδηση αυτής της επανάληψης;
Στις 2 Φεβρουαρίου γιορτάζεται παραδοσιακά η μέρα της μαρμότας.

Με τις ταινίες «LA LA LAND» και «RINGS: ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 3» συνεχίζονται οι προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας

Περισσότερα Άρθρα...

thessaly

Sign up via our free email subscription service to receive notifications when new information is available.