Με την πολύαναμενόμενη ταινία «ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΑΖΑΡ» συνεχίζονται οι προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας.

Μια εξαιρετική παράσταση παρουσίασε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σοφάδων στις 8 και 9 Μαΐου η θεατρική ομάδα του ΓΕΛ Σοφάδων αποτελούμενη από 15 μαθητές της Β΄ Λυκείου.

Ταινίες για κάθε γούστο και ηλικία προβάλλονται αυτή την βδομάδα στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας.

Με την ταινία επιστημονικής φαντασίας «ALIEN: COVENANT» και τα κινούμενα σχέδια «Ο ΠΟΛΙΚΟΣ ΑΡΚΟΥΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ», συνεχίζονται οι προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας.

Για ένα ακόμη καλοκαίρι το θεατρόφιλο κοινό της Καρδίτσας θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ποικιλία θεατρικών παραστάσεων στο θέατρο Μητρόπολης.

Με την περιπέτεια «ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΡΘΟΥΡΟΣ: Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ» συνεχίζονται οι προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας .

Με την περιπέτεια φαντασία «Οι φύλακες του Γαλαξία 2» και τα κινούμενα σχέδια «Τα στρουμφακια: Το χαμενο χωριο» συνεχίζονται οι προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας.

Σχολειό για μικρούς Καραγκιοζοπαίχτες θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και Κυριακή 29-30 Απριλίου όπου θα διδάξει ο γνωστός συντοπίτης μας Θωμάς Χάρμπας.

Κάποτε οι «πατέρες» της Εκκλησίας απαγόρευσαν με τόση μανία τη συμμετοχή και την παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων ώστε - τι ειρωνεία! - να χρησιμοποιήσουν οι ίδιοι τη θεατρική τέχνη για την κατήχηση των πιστών.

Περισσότερα Άρθρα...

Mail Attachment 1

Sign up via our free email subscription service to receive notifications when new information is available.