Η καρφίτσα της Μελίνας για ένα χρόνο στην αξιόλογη ηθοποιό Ανθή Ευστρατιάδου.

Πανηγυρικά και με τις ευχές όλων για ακόμα πιο ανοδική πορεία του θεσμού ολοκληρώθηκε, το βράδυ της Κυριακής 5 Μαρτίου, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο, το 33ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας.

Σήμερα στις 10.00 μ.μ. στο Blues Bar ο ηθοποιός Δημήτρης Φραγκιόγλου παρουσιάζει έναν πρωτότυπο μονόλογο γεμάτο χιούμορ, αυτοσαρκασμό και υπαρξιακό προβληματισμό.

Νε την εντυπωσιακή πριπέτεια φαντασίας «ΛΟΓΚΑΝ» συνεχίζονται από την Δευτέρα οι προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας.

Συνεχίζοντας την προσπάθεια να περάσει η θεατρική τέχνη από το σανίδι στο σχολείο, το 33ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας (24 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου), παράλληλα με τις θεατρικές βραδιές, οργάνωσε για άλλη μια φορά σεμινάρια με τη στήριξη των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης.

Με δυο περιπέτειες φαντασίας συνεχίζονται οι προβολές στον Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας.

Με τα πιο θερμά λόγια τόσο για την ποιότητα όσο και την οργάνωση του 33ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας, μίλησαν τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Θεατρικό παιχνίδι στα πλαίσια του 33ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας

Στο επίκεντρο του πανελλαδικού ενδιαφέροντος εξακολουθεί να βρίσκεται το 33ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας.

Περισσότερα Άρθρα...

thessaly

Sign up via our free email subscription service to receive notifications when new information is available.