Με δυο νέες ταινίες συνεχίζονται οι προβολές στον θερινό Κινηματόγραφο Καρδίτσας . Αναλυτικά από Πέμπτη 22/6/2017 έως Τετάρτη 28/6/2017

Εφτά χαρακτήρες βρίσκονται το ίδιο Σαββατοκύριακο στο ίδιο εξοχικό και διεκδικούν τον έρωτα την ευτυχία, μια βαλίτσα με τετρακόσια χιλιάρικα, μια μπότα Λουμπουτάν κι ένα σπίτι.

Η ταινία «WONDER WOMAN», θα προβάλλεται από αύριο 8 Ιουνίου και μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 14 /6 στον Θερινό Κινηματογράφο Καρδίτσας

Δύο προβολές περιμένουν τους μικρούς και μεγάλος σινεφίλ στο Θερινό Κινηματογράφο Καρδίτσας. Αναλυτικά από Πέμπτη 15/6/2017 έως Τετάρτη 21/6/2017

Την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 και ώρα 10:30΄ π.μ., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο της πόλης μας, η διεύθυνση και μαθητικά σύνολα του 10ου Δημοτικού Σχολείου, με την υποστήριξη και πολύτιμη αρωγή της Τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (International Police Association), παρουσίασαν την παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο: «Μικρές ιστορίες και τραγούδια της γειτονιάς μας».

Οι μαθητές της Α΄, Γ΄ και Δ΄ τάξης του 1ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων παρουσίασαν τις γεμάτες ζωντάνια θεατρικές τους παραστάσεις το πρωί της Τρίτης 13 Ιουνίου 2017, στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του σχολείου.

Το ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα για έβδομο συνεχόμενο καλοκαίρι και έπειτα από τις τεράστιες επιτυχίες που σημείωσε με τις παραστάσεις του, «Το Ασχημόπαπο», «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών», «Η Πεντάμορφη & το Τέρας», «Ο Λύκος & τα 3 Γουρουνάκια», συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του και έρχεται για 7η συνεχή χρονιά στην πόλη μας με νέα παραγωγή, «Οι μύθοι του Αισώπου».

Συνδιοργανώθηκε από τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών (ΙΡΑ) και το 10ο Δημοτικό Σχολείο

«Το Ψέμα» μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε στην Αθήνα στο θέατρο Μικρό Παλλάς παρουσιάζεται φέτος το καλοκαίρι σε όλη την Ελλαδα.

Με την πολύαναμενόμενη ταινία «ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΑΖΑΡ» συνεχίζονται οι προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας.

Περισσότερα Άρθρα...

Mail Attachment 1

Sign up via our free email subscription service to receive notifications when new information is available.