Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD ξεκινά αύριο Παρασκευή 18 Μαΐου στις 5.30μ.μ. στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο του Μουζακίου, με παραστάσεις ομάδων χορού από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η 18η Μαΐου έχει οριστεί από το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM) ως Διεθνής Ημέρα Μουσείων.

Μία εβδομάδα απομένει για το 1o Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD (1st International Dance Festival Disability), μοναδικό στην Ελλάδα, που διοργανώνει και φέτος η Καλλιτεχνική Ομάδα ‘‘Δρυάδες εν Πλω’’ στις 18 - 19 - 20 Μαΐου, στην Καρδίτσα και στο Μουζάκι.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την 51η Διεθνή Γιορτή Πολιτισμού Καραϊσκάκεια που οργανώνει, από 20 έως 26 Ιουνίου 2018, η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας.

Όλα έτοιμα για το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη στην Καρδίτσα και στο Μουζάκι στις 18-19-20 Μαΐου

Το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων, στην προσπάθειά του να αναδείξει τον ρόλο των μουσείων στη σύγχρονη κοινωνία, καθιέρωσε από το 1977 τη 18η Μαΐου ως Διεθνή Ημέρα Μουσείων (International Museum Day).

Αφιερωμένο στον ακαδημαϊκό και μελετητή των δημοτικών μας τραγουδιών Claude Fauriel (1772 – 1844) - 1, 2 και 3 Ιουνίου 2018

Ο Λαογραφικός Όμιλος ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΑ Καρδίτσας που φέτος συμπληρώνει 58 χρόνια ζωής και δράσης στα Πολιτιστικά Δρώμενα της Καρδίτσας, της Ελλάδας και σε χώρες όλου του κόσμου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι και φέτος θα διοργανώσει την 27η «Πολιτιστική Συνάντηση Παιδιών» στην πόλη μας.

Περισσότερα Άρθρα...

giovani teliki

PIGASOS4

 

Εγγραφείτε με το emal σας, και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα .