Στις εκδηλώσεις του 5ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ενταξιακής Κουλτούρας Κωφοί και Ακούοντες εν Δράσει,  συμμετέχουν φέτος και οι Δρυάδες εν Πλώ.

Στο πλαίσιο εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς 

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο 1ος διαγωνισμός φωτογραφίας του Δήμου Παλαμά ο οποίος θα παραμείνει ανοικτός μέχρι και τις  9 Σεπτεμβρίου 2017 στις 12 το μεσημέρι.

Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11 στο Δημοτικό γραφείο Ιτέας

Με αφορμή την τελετή των αποκαλυπτηρίων της προτομής του συμπατριώτη Καρδιτσιώτη λογοτέχνη, Ζήση Σκάρου που θα λάβει χώρα το προσεχές Σάββατο 9/9 στα Κανάλια Καρδίτσας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καναλιωτών Αθήνας, ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών απέστειλε την παρακάτω επιστολή στον διοργανωτή Σύλλογο:

Ο Δήμος Παλαμά και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού-Αθλητισμού και Προσχολικής Αγωγής (Δ.Ο.Π.Α.ΠΑ.Π) προγραμμάτισαν και φέτος τον θεσμό πλέον για την πόλη του Παλαμά «Τιτάνεια 2017» στις 7 – 8 - 9 και 10 Σεπτεμβρίου.

Το Προάστιο εκπροσώπησε με μεγάλη επιτυχία την Καρδίτσα στο 11ο Φεστιβάλ γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές» που πραγματοποιήθηκε στις 7,8,9 Σεπτεμβρίου στη Σίφνο.

Πιστοί στο ραντεβού τους οι ραδιοπειρατές συναντήθηκαν φέτος την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου μετατρέποντας την πλατεία σε στούντιο με πικάπ, κασετόφωνα κονσόλες, equalizer, ενισχυτές μεγάφωνα, λυχνίες δίσκους από Βινύλιο, συλλεκτικά 45αρια, κασέτες, κεραίες και...το ράδιο "Μελισσοχώρι" κλείδωσε στην μπάντα των Fm και βγήκε στον αέρα!!!

Η Ομάδα Χορού Δρυάδες εν Πλω συμμετείχε την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου στο πολιτιστικό γεγονός "Η μοναδικότητα της συνύπαρξης".

Το τετραήμερο 7-8-9-10 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν και φέτος οι εκδηλώσεις "Τιτάνεια" στη κεντρική πλατεία του Δήμου Παλαμά.

Περισσότερα Άρθρα...

emporoviotexniki249

Sign up via our free email subscription service to receive notifications when new information is available.