Έκθεση ζωγραφικής, αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Τρούκη πραγματοποιεί ο Εικαστικός Όμιλος Καρδίτσας.

Καρδίτσα- Μουζάκι-Σοφάδες-Παλαμάς-Μουζάκι αποτελούν σημεία αναφοράς της εξωστρεφούς, διαδραστικής σχολικής δραστηριότητας διαμέσου της χορωδιακής μουσικής, για δεκαεπτά (17) ημέρες.

Στα πλαίσια της αποκέντρωσης των συναυλιών της 9ης Διεθνούς Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας μετά την Καρδίτσα, το Μουζάκι, τις Σοφάδες και ο Παλαμάς και οι φιλόμουσοι-φιλότεχνοι της περιοχής θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε ένα τεράστιο πολιτιστικό-εκπαιδευτικό γεγονός, που αγγίζει τον τουρισμό και την οικονομία της περιοχής μας σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο.

Κορυφώνεται σήμερα Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017 στις 8.15 στο Mouzaki Pallas

Στους Σοφάδες μεταφέρεται αύριο Τρίτη 14 Μαρτίου 2017 στις 8:15 το βράδυ η 9η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας του 35ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας, προκειμένου να γίνουν κοινωνοί του μουσικοχορωδιακού γίγνεσθαι που για 17 μέρες ο Νομός Καρδίτσας έχει την τιμή να φιλοξενεί και οι πολίτες του Δήμου Σοφάδων.

Η 9η Διεθνής Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών, που ξεκίνησε στις 2 Μαρτίου στην πόλη μας και θα ολοκληρωθεί στις 19 Μαρτίου 2017 στο ΜΟΥΖΆΚΙ, με αφορμή την ημέρα της γυναίκας θα αφιερώσει τη σημερινή βραδιά στη Μαρία Κάλλας, την οποία τιμά φέτος όλος ο κόσμος, με αφορμή τα 40 χρόνια από το θάνατό της.

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Παλαμά σε συνεργασία με το 35ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας στα πλαίσια της 9ης Διεθνούς Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών διοργανώνει την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 και ώρα 8:15 συναυλία με την περίφημη Χορωδία του Δημοτικού Σχολείου «Saint Sava» από το Nis της Σερβίας υπό τη Διεύθυνση της Gordana Stamenkovic .

Στα ίχνη μιας σημαντικής ανακάλυψης για την αποκρυπτογράφηση των μυστικών που ακόμα κρύβει ο Τύμβος της Αμφίπολης βρίσκονται οι ανασκαφείς του.

Αδημοσίευτο

Η μουσική άνοιξη άνθισε στο νομό Καρδίτσας με την εντυπωσιακή έναρξη και συνέχεια του 35ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας.

Περισσότερα Άρθρα...

thessaly

Sign up via our free email subscription service to receive notifications when new information is available.