Κώστας Αγοραστός: «Είναι η ώρα ο πολιτισμός να φέρει την προστιθέμενη αξία στην Θεσσαλία»

Τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στο αμφιθέατρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Αθηνών έλαβε χώρα ένα πρόγραμμα διαλέξεων για την Αρχαία Μητρόπολη και το Ναό του Απόλλωνα της Αρχαίας Μητρόπολης.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε τη δράση της η Λέσχη Ανάγνωσης και Φιλαναγνωσίας του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων.

Η Οργανωτική Επιτροπή αποκάλυψε τα σχέδια των δύο θεματικών σπιτιών και το αφήγημα που συνοδεύει το καθένα με βάση το οποίο σχεδιάστηκαν και οι δραστηριότητες

Από 9 έως 18 Μαρτίου 2018 θα πραγματοποιηθεί το 34ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας που οργανώνει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, το Δήμο Καρδίτσας, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Θεσσαλίας και με τη συμπαράσταση της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

Η ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ και το ΤΣ της ΚΝΕ , στα πλαίσια του γιορτασμού των 44 χρόνων από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου και με αφορμή τα 80 χρόνια από την γέννηση τουΜάνου Λοίζου, διοργανώνει αφιερωματική εκδήλωση στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη.

Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα «Ο έρωτας μέσα από το Δημοτικό Τραγούδι, αφιερωμένο στον Claude Fauriel» πραγματοποιείται στο Μορφοβούνι από 1 εώς 3 Ιουνίου.

Την Τρίτη 31-10-2017, 44 μαθητές της Β΄ τάξης του 4ου Γυμνασίου Καρδίτσας με συνοδεία των καθηγητών Τάντου Αρετής, ΜπάτραΒάιου και Θεολόγη Φωτεινής πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας και στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας στα πλαίσια του μαθήματος της Ιστορίας.

Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Συλλόγου Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Καρδίτσας στις 29 Οκτωβρίου 2017 και εκλέχθηκε το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο που απαρτίζεται από τους /τις :

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου, στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς Καρδίτσας, η 4η Γιορτή Δημοτικού Τραγουδιού που οργάνωσε η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού, με συνδιοργανωτή το Δήμο Καρδίτσας.

Περισσότερα Άρθρα...

Belleville LIVE Kyriaki2 jpg

PIGASOS4

 

Sign up via our free email subscription service to receive notifications when new information is available.