Το ποτό που υποτίθεται ότι κατέστρεψε τα μεγάλα μυαλά μιας ολόκληρης γενιάς, όπως του Βαν Γκογκ, του Ρεμπό, του Μπωντλαίρ και του Όσκαρ Γουάιλντ.

Θα βραβευτούν για την πολυετή προσφορά τους στις Τέχνες και τον Πολιτισμό ο μουσικοσυνθέτης Θωμάς Μπακαλάκος και η ζωγράφος Βούλα Δόγια

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η γιορτή του Αθλητισμού που πραγματοποιήθηκε στο Παυσίλυπο.

Παρατείνεται η έκθεση: Τρεις γενιές ελληνικής ζωγραφικής - χαρακτικής(από την συλλογή Μοσχανδρέου) που πραγματοποιείται στην Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Καρδίτσας (Δ.Ο.Π.Α.Κ.)

Ενα απο τα παλιά ομαδικά έθιμα,τα Ρουγκάτσια,αναβίωσε και αυτή τη χρονιά στο Καλλιφώνι,σε συνεργασία με τα παιδιά του χωριού.

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, στην ΕΡΤ-1 και ώρα 13:00 -15:00, ο Λάμπρος Λιάβας και η εκπομπή «Αλάτι της Γης» ταξιδεύουν στη Θεσσαλία και μας προσκαλούν σε μια γνωριμία με την πλούσια μουσική και χορευτική παράδοση της περιοχής της Καρδίτσας.

Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και των χαμηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατήσουν στην περιοχή μας , οι δραστηριότητες του εορταστικού πάρκου της Παυσιλυπούπολης θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 5/1 αντί της Παρασκευής 6/1, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σοφαδιτών Ν. Μαγνησίας ανακοινώνει ότι, λόγω καιρού, η Παρουσίαση του Ημερολογίου του 2017, που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή, 8/1/2017, αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή, 15/1/2017 και ώρα 11.30 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Σοφάδων.

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Ζαϊμίου διοργανώνει εκδήλωση- αναβίωση του εθίμου των “ρουγκατσαραίων” την Παρασκευή 6/1/2017 και ωρα 12 το μεσημέρι στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού.

Περισσότερα Άρθρα...

thessaly

Sign up via our free email subscription service to receive notifications when new information is available.