Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 7. 00 το απόγευμα στην Κεντρική πλατεία των Σοφάδων

Στην Καρδίτσα θα χτυπά η «καρδιά» του πολιτισμού από την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 5 Μαρτίου, όπου θα διεξαχθεί το 33ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου.

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017 ολοκληρώνεται η έκθεση: Τρεις γενιές ελληνικής ζωγραφικής - χαρακτικής που παρουσιάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Καρδίτσας (Δ.Ο.Π.Α.Κ.).

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του Ημερολογίου του για το 2017 στο Βόλο, προσκεκλημένος από το Δήμο Σοφάδων ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σοφαδιτών Ν. Μαγνησίας το παρουσίασε και στην πόλη των Σοφάδων την περασμένη Κυριακή , έστω και με καθυστέρηση ενός, περίπου, μήνα εξ αιτίας της παρατεταμένης κακοκαιρίας.

Αδημοσίευτο

Με μία μοναδική μουσική παράσταση με την ηθοποιό Ζωζώ Σαπουντζάκη θα ξεκινήσει την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017, στο Δημοτικό Κιν/θέατρο και ώρα 8.30μ.μ., το 33ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας που διοργανώνει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού,

Εκδήλωση με ομιλητή τον αρχαιολόγο Μπάμπη Ιντζεσίλογλου διοργανώνουν την Κυριακή 5 Μαρτίου και ώρα 11.30 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Μητρόπολης η Τοπική Κοινότητα σε συνεργασία με την Ένωση Αγραφιώτικων Χωριών

Μια μοναδική εμπειρία έζησαν οι χορευτές και τα μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων κατά τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση" Η πίτα του Ηπειρώτη" που διοργανώνει κάθε χρόνο η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Με πρωτοφανή επιτυχία για τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο η ετήσια συνεστίαση του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων.

Το Εκπολιτιστικό Μορφωτικό Σωματείο Καρδιτσομαγούλας "Πνευματική Εστία" παρουσίασε στον χώρο του Παιδικού Σταθμού ένα από τα πιο εντυπωσιακά παραδοσιακά έθιμα, το "Γαίτανάκι".

Περισσότερα Άρθρα...

thessaly

Sign up via our free email subscription service to receive notifications when new information is available.