Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σήμερα Τρίτη (24-01-2017) από ώρα 19.40 στο 24ο χλμ. της Νέας Εθνικής Οδού Λάρισας – Κοζάνης (διασταύρωση Αργυροπουλίου) η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Μέχρι τις 22 Μαρτίου έχουν προθεσμία οι αντιπεριφερειάρχες όλης της χώρας για να αποφασίσουν και να ορίσουν πότε θα ισχύουν οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι.

Πρόβλημα παρουσιάζει η ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, με τη φόρτωση της. Αυτό βλέπει όποιος προσπαθεί να επισκεφθεί τη σελίδα είναι ότι φορτώνει αργά ή ότι δεν ανοίγει καθόλου.

Ο δήμος Βόλου τονίζει με ανακοίνωσή του ότι οι υπεύθυνοι του Χιονοδρομικού Κέντρου και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας είναι επικίνδυνοι και πρέπει να αντιμετωπιστούν με άμεση εισαγγελική παρέμβαση

Με δίωρους αποκλεισμούς εθνικών οδών κάνουν «πρεμιέρα» στις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες, διαμαρτυρόμενοι για τη φορολόγηση του επαγγέλματος, το ασφαλιστικό και το κόστος του πετρελαίου και του ηλεκτρικού ρεύματος.

Ο έφηβος δολοφόνος ομολόγησε το έγκλημα και ήταν αυτός που υπέδειξε στην Αστυνομία που είχε πετάξει το άψυχο κορμάκι του αγοριού - Είχε δέσει χειροπόδαρα το παιδάκι

- Τι είπε ο ιατροδικαστής στο protothema.gr

Περισσότερα Άρθρα...

thessaly

Sign up via our free email subscription service to receive notifications when new information is available.