Η σύνταξη που θα λαμβάνει η οικογένεια του σμηναγού, Γιώργου Μπαλταδώρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του, όταν το Mirage του συνετρίβη ανοιχτά της Σκύρου ορίστηκε σύμφωνα με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Αεροπορίας.

Στα πλαίσια των γιορτασμών για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ η ΤΕ Καρδίτσας οργάνωσε την Πέμπτη 24 Μάη εκδήλωση, με παρουσία πλήθους κόσμου με θέμα:«Η πολιτική συμμαχίων του ΚΚΕ διαχρονικά, η πείρα του κόμματος και του διεθνούς Κομμουνιστικού κινήματος. Η Κοινωνική Συμμαχία σήμερα».

Σημαντικά Έργα Υποδομών άνω των 5,5 εκατ. ευρώ στον τομέα της Πρόνοιας στο Ν. Καρδίτσας- Αναβαθμίζονται οι κατασκηνώσεις Νεοχωρίου- Επέκταση του Θεοδωρίδειου Κέντρου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 3η Διακρατική συνάντηση στην Άγκυρα της Τουρκίας του 1ου Δημοτικού Παλαμά στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος ΚΑ2 Erasmus+ Save Energy Save the World στο οποίο συμμετέχει ως εκπρόσωπος της Ελλάδας μαζί με άλλες 5 χώρες (Ρουμανία, Πολωνία, Ιταλία, Βουλγαρία και Τουρκία).

Tο 5º Γυμνάσιο Καρδίτσας πραγματοποίησε επίσκεψη στο Πιτέστι της Ρουμανίας από τις 13 έως τις 19 Μαΐου 2018, με αντιπροσωπεία πέντε μαθητών και δύο εκπαιδευτικών.

Περισσότερα Άρθρα...

giovani teliki

PIGASOS4

 

Εγγραφείτε με το emal σας, και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα .