Νέες ψηφιακές υπηρεσίες Ηλεκτρονικού Εμπορίου προσφέρει το Επιμελητήριο Καρδίτσας

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας, αξιοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία και συμμετέχοντας στις CLOUD Υπηρεσίες που υποστηρίζονται από την ΚΕΕ, προσφέρει νέες ολοκληρωμένες ψηφιακές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε όλους του επιχειρηματίες, ανοίγοντας ένα παράθυρο προβολής και ηλεκτρονικής πώλησης.

Με αφορμή τις υπηρεσίες αυτές που παρουσιάζονται σήμερα Δευτέρα(19/6) και αύριο Τρίτη (20/6), στα μέλη του ΕΒΕ, δόθηκε συνέντευξη τύπου από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΕΒΕ κ. Βύρωνα Παππά και τον υπεύθυνο των διαδικτυακών υπηρεσιών της εταιρείας Knowledge, η οποία έχει αναλάβει το όλο εγχείρημα κ. Παύλο Μεγαλοβασίλη. Παρόντες στη συνέντευξη ήταν ο Γενικός Γραμματέας του ΕΒΕΚ κ. Μπράχος Απόστολος και ο Οικονομικός Επόπτης κ. Γιώργος Παπαδημητρίου.
Όπως τόνισε ο κ. Παππάς, το Επιμελητήριο, ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις αναβαθμίζει τις ψηφιακές του υπηρεσίες για την περαιτέρω στήριξη της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων μελών του. Με τις νέες υπηρεσίες το Portal Επιμελητηρίου Καρδίτσας www.karditsacci.gr του, αποκτά σύγχρονες υπηρεσίες Ηλεκτρονικών Πωλήσεων στο χώρο του Εμπορίου και του Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Συμβουλευτικής στοχεύοντας στις σημερινές ανάγκες του επιχειρηματία για άμεση πληροφόρηση, προβολή και αύξηση της εξωστρέφειας.

Όλες οι Ψηφιακές δράσεις παρέχονται Δωρεάν σε όλα τα μέλη του και η συμμετοχή δηλώνεται ηλεκτρονικά.

Με τις νέες ψηφιακές δράσεις του Επιμελητηρίου Καρδίτσας οι επιχειρηματίες έχουν τη δυνατότητα, μεταξύ άλλων:

 Να δημιουργήσουν ιστοσελίδα της επιχείρησής τους στον Ηλεκτρονικό Επιχειρηματικό Οδηγό του Επιμελητηρίου Καρδίτσα,

 Να πουλήσουν τα προϊόντα τους On-line (e-shop), μέσω της Ηλεκτρονικής Επιμελητηριακής Αγοράς και της Πανελλαδικής Πύλης www.directmarket.gr

 Να προβληθούν στον Ηλεκτρονικό Τουριστικό Οδηγό του Επιμελητηρίου και να συμμετέχουν σε ένα ενιαίο σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων μέσα από το www.Filoxeno.com και την εφαρμογή Bookoncloud.com

 Να θέσουν τα ερωτήματα τους και να λάβουν εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες για φορολογικά, εργασιακά θέματα (e-consulting).

Με τις νέες ψηφιακές δράσεις του portal του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, οι επιχειρηματίες αποκτούν ένα επιπρόσθετο συγκριτικό πλεονέκτημα για τη μείωση της γραφειοκρατίας, την ανάπτυξη της εξωστρέφειας, και της ανταγωνιστικότητάς τους.

Στο πλαίσιο αυτό, σημείωσε ο κ. Παπάς, καλούμε όλες τις επιχειρήσεις να γνωρίσουν αυτές τις δυνατότητες και να παραστούν στην Κεντρική Εκδήλωση και να δηλώσουν συμμετοχή στα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια (Workshops).

Οι τέσσερις άξονες
Από την πλευρά του ο κ. Μεγαλοβασίλης ανέφερε ότι οι εφαρμογές αυτές που προϋποθέτουν ένα ώριμο επιχειρηματικό περιβάλλον και εξωστρεφή φιλοσοφία κινούνται σε τέσσερεις άξονες:
• Ολοκληρωμένη Τουριστική Πύλη (www.filoxeno.com)
Στην πύλη αυτή προβάλλονται οι επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου που έχουν σχέση με τον τουρισμό
Α. Καταλύματα, Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα, Αγροτουρισμός
Β. Μαζική εστίαση
Γ. Ταξιδιωτικά πρακτορεία
Δ. Τοπικά προϊόντα
ΣΤ. Δραστηριότητες, ειδικά σπόρ
Ε. Εκδηλώσεις, Πολιτισμός
Ζ. Διαθέτει ενιαίο και αυτοδιαχειριζόμενο Σύστημα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων (on-line booking)
• Πανελλήνια Ηλεκτρονική Αγορά (www.derectmarket.gr)
Οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν:
Α. Πανελλήνια ηλεκτρονική Βιτρίνα
Β. Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
Γ. E-SHOP
Δ. SOSIAL SHOPING, Προσφορές
• ONLINE ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του επιχειρηματία
Με την εφαρμογή αυτή παρέχονται εξειδικευμένες υπηρεσίες στήριξης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που ενημερώνονται και απευθύνουν ερωτήματα μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας online ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΑ. Η πρόσβαση στην υπηρεσία αυτή γίνεται μέσω του portal του Επιμελητηρίου (www.karditsacci.gr) και αφορά:
Α. Φορολογικά θέματα
Β. Λογιστικά θέματα
Γ. Εργασιακά θέματα
Δ. Πληροφορίες για την ίδρυση μια επιχείρησης
Ε. Μεταβίβαση επιχειρήσεων
ΣΤ. Προγράμματα και πηγές χρηματοδότησης
Άμεσα στο προσεχές διάστημα θα ενεργοποιηθεί η εφαρμογή για όλες τις επιχειρήσεις του Επιμελητηρίου.
• MOBILE Επιχειρηματικός Οδηγός
Αποτελεί ένα μοντέρνο και εργονομικό Επιχειρηματικό Οδηγό για κινητά, tablet και Η/Υ. Δίνεται η δυνατότητα αναζήτησης επιχειρήσεων ποικίλων δραστηριοτήτων σε ακτίνα γύρω από το κινητό και απευθύνεται κυρίως στον επισκέπτη του νομού και όχι μόνο.
Οι εκδηλώσεις και τα παράλληλα εκπαιδευτικά σεμινάρια με αφορμή τις νέες υπηρεσίες θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Καρδίτσας σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

 

  1. Στρογγυλή τράπεζα ενημέρωση – ευαισθητοποίηση

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017. 20:00

Διοίκηση, εμπορικοί σύλλογοι, ομοσπονδία, φορείς,  σύλλογοι ενοικιαζόμενων δωματίων, ξενοδοχείων, μαζικής εστίασης,  κλπ

 

  1. Κεντρική Εκδήλωση

Παρουσίαση  των Cloud Υπηρεσιών Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Τουριστικής Πύλης Επιμελητηρίου Καρδίτσας

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017, 19:00

  1. Ηλεκτρονικό Εμπόριο – Τουριστικές Υπηρεσίες

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια για επιχειρήσεις (workshops)

 

Δευτέρα 19/6, 16:00 – 19:00

Τρίτη 20/6, 10:00 – 15:00

e-max.it: your social media marketing partner

amarantes eshop 

 

PIGASOS4

 

Εγγραφείτε με το emal σας, και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα .