Την Τρίτη 20/6 η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γυναικών Ν. Καρδίτσας

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Στις 7.00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο

Στις 20 Ιούνη στις 7 μμ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας (1ος όροφος), ο Σύλλογος Γυναικών ν. Καρδίτσας πραγματοποιεί γενική συνέλευση.
Κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης θα προβληθεί το βίντεο της ΟΓΕ με θέμα την καμπάνια για την εργασία-μητρότητα-ελευθερος χρόνος, θα γίνε απολογισμός των δράσεων που υλοποίησε ο σύλλογος για την καμπάνια και την θεματική εβδομάδα.
Για όλα αυτά ο Σύλλογος θα συζητήσει και θα αποφασίσει με τις γυναίκες της πόλης και της υπαίθρου σε μια μαζική ποιοτική γενική συνέλευση, που στοχεύει να κάνει. Μια συνέλευση με εγγραφή νέων μελών, νέων σε ηλικία, επαναφορά παλιών μελών, άνοιγμα σε πλατιές γυναίκες.
Η κατάσταση είναι πολύπλοκη, οι δυσκολίες μεγαλώνουν, υπάρχει όμως το ιστορικό χρέος να βρεθούν οι τρόποι και οι μορφές που η υπάρχουσα αγανάκτηση των γυναικών να γίνει δράση.
Η παρουσία των γυναικών στην γενική συνέλευση θα αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για να προχωρήσει ο σύλλογος με μεγαλύτερη συνέπεια και αγωνιστικότητα σε όλα αυτά που προγραμματίζει.

e-max.it: your social media marketing partner

amarantes eshop 

 

giovani teliki

PIGASOS4

 

Εγγραφείτε με το emal σας, και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα .