Αυτά είναι τα νέα Προεδρεία των Δημοτικών Συμβουλίων

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή οι δημαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων Προεδρείων των Δημοτικών Συμβουλίων καθώς και των νέων μελών των Επιτροπών Ποιότητας Ζωής και των Οικονομικών.


Πιο συγκεκριμένα, διεξήχθη η προβλεπόμενη από τα άρθρα 64 και 74 του Ν. 3852/ 2010 εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Οι δημαιρεσίες να θυμίσουμε γίνονται δύο φορές μέσα στην δημοτική θητεία. Μία στην αρχή και μία στο μέσο της. Έτσι τα όργανα, των οποίων η θητεία έληξε είχαν εκλεγεί στις αρχές Σεπτέμβρη 2014, ενώ τα νέα όργανα που εκλέχτηκαν, θα λειτουργούν έως τις 31 Αυγούστου 2019 καθώς την επομένη ημέρα θα αναλάβουν οι Δημοτικές Αρχές που θα έχουν εκλεγεί από τον Μάιο εκείνης της χρονιάς.

Ο Ιωάννης Ντελής πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Καρδίτας

ntelis ioannisΟ κ. Ιωάννης Ντελής είναι ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας. Στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Δημαρχείο Καρδίτσας, συγκέντρωσε 31 σταυρούς, ένα ψηφοδέλτιο του ιδίου βρέθηκε χωρίς σταυρό ενώ καταμετρήθηκε και ένα λευκό.
Ακριβώς τα ίδια νούμερα συγκέντρωσε και ο κ. Χαρης Παπαδημητρίου για το αξίωμα του Αντιπροέδρου.
Τέλος Γραμματέας εκλέχτηκε η κ. Μαρία Αμπατζή.

 

Ο Χαράλαμπος Παπαμαργαρίτης πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Σοφάδων

papamargaritisΟ κ. Χαράλαμπος Παπαμαργαρίτης είναι ο νέος πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Σοφάδων μετά τις σημερινές δημαιρεσίες.
Στις διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής ο κ. Παπαμαργαρίτης προτάθηκε από την ομάδα της πλειοψηφίας, ενώ η αντιπολίτευση ψήφισε λευκό.
Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε από την μείζονα μειοψηφία ο κ. Ηλίας Τρίγκας ενώ για τη θέση του Γραμματέα του Δημ. Συμβουλίου υπερψηφίστηκε ο κ. Βασίλης Αγγελόπουλος.

 

Ο Αθ. Τσίντζας πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Παλαμά

tsintzasΣτη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά εκλέχτηκε στις δημαιρεσίες της Κυριακής ο κ. Αθανάσιος Τσίντζας. Ο πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Σελλάνων αποτέλεσε την πρόταση της πλειοψηφίας και θα ασκεί τα καθήκοντα του προέδρου μέχρι το τέλος της θητείας του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου. Αξίζει να σημειωθεί πως το προεδρείο γενικότερα έχει «άρωμα Σελλάνων». Τόσο ο Αντιπρόεδρος κ. Κων/νος Σιαφάκας που προτάθηκε από την μειοψηφία όσο και η Γραμματέας κ. Φούντα – Κηρύκου Ουρανία πολιτεύτηκαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Δ.Ε Σελλάνων.

 

Ο Δημήτριος Τσιούμας στο Δήμο Μουζακίου

tsioumasΧωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκαν οι Δημαιρεσίες και στο Δήμο Μουζακίου το απόγευμα της Κυριακής.
Κατά τη διαδικασία πρόεδρος εξελέγη από την ομάδα της πλειοψηφίας ο κ. Δημήτριος Τσιούμας.
Αντιπρόεδρος από την μείζονα μειοψηφία εκλέχτηκε ο κ. Αθ. Σπύρου στην δεύτερη ψηφοφορία.
Γραμματέας εκλέχτηκε από την ελάσσονα μειοψηφία ο κ. Λάμπρος Γιώτης.

 

Η Ολγα Χρήστου πρόεδρος του Δ.Σ Λίμνης Πλαστήρα

xristou1Αρωμα γυναίκας θα έχει για τα επόμενα χρόνια η θέση του Προέδρου του Δημ. Συμβουλίου Λίμνης Πλαστήρα.
Στις σημερινές δημαιρεσίες και με ψήφους 17 υπέρ και ένα λευκό εκλέχτηκε η κ. Ολγα Χρήστου από την ομάδα της πλειοψηφίας.
Ακριβώς ίδιους ψήφους έλαβε και ο κ. Δημήτριος Παϊσης για το αξίωμα του Αντιπροέδρου από τη μείζονα μειοψηφία αλλά και η Γραμματέας κ. Βασιλική Ξηροφώτου από την πλειοψηφία.

 

Ο Δημήτρης Παπακώστας Προέδρος του Δημ. Συμβουλίου Αργιθέας

papakostas dimitrisΟ κ. Δημήτρης Παπακώστας εκλέχτηκε στο Αξίωμα του Προέδρου του Δημ. Συμβουλίου Αργιθέας στις δημαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής.
Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε από την μειοψηφία η κ. Ελένη Νασιώκα ενώ Γραμματέας από την πλειοψηφία η κ. Ζαχαρούλα Τουραλιά.
Εν τω μεταξύ με απόφαση του Δημάρχου ορίστηκαν και οι νέοι Αντιδήμαρχοι.
Πρόκειται για τους κκ Γιώργο Κατσιάνη(αντιμισθία), Νίκο Τουραλιά (αντιμισθία), Θανάση Καραγεώργο (ανευ αντιμισθίας), και Γιώργο Παλαμά (άνευ αντιμισθίας)

e-max.it: your social media marketing partner

amarantes eshop 

 

giovani teliki

PIGASOS4

 

Εγγραφείτε με το emal σας, και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα .