Αθλητικός Καλοκαιρινός Παιδότοπος

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Για γονείς.....και όλα τα παιδιά της πόλης

Είναι γεγονός μια ακόμη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της!!!Και ενώ τα Κ.Δ.Α.Π του δήμου προσφέρουν για 20 συνεχή χρόνια τις υπηρεσίες τους σε παιδιά και οικογένεια με σκοπό τη δημιουργική απασχόληση και την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους....και επειδή ο χρόνος των παιδιών είναι πολύτιμος πόσο μάλλον όταν αυτός είναι ατελείωτο παιχνίδι.......
δημιουργήσαμε μία συνολική συνάντηση των 5 δημοτικών κέντρων απασχόλησης του Δήμου Καρδίτσας και με πολλή χαρά περιμένουμε όλα τα παιδιά της πόλης το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 από 10:30-13:30 στο πάρκο του ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΥ για να παίξουμε μαζί καλοκαιρινά αθλητικά παιχνίδια!!!!!
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν αληθινές περιπέτειες....φανταστικών στίβων σχεδιασμένους από τους εκπαιδευτικούς των Κ.Δ.Α.Π, αλλά παράλληλα θα εμπλουτίσουν τις κινητικές τους εμπειρίες κάνοντας καταρρίχηση και εναέριο πέρασμα-flying fox, σε συνεργασία με την ομάδα “Διαδρομές”!!!
Θυμηθείτε το καλοκαιρινό ραντεβού για ευφάνταστο δημιουργικό παιχνίδι το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 ΩΡΑ:10:30-13:30 στο ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ!!!! Σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις!!!
Συμμετέχουν: ΚΔΑΠ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ- ΑΡΤΕΣΙΑΝΟΥ-ΚΑΡΔΙΤΣΟΜΑΓΟΥΛΑΣ-ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ
ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ACTION SPORTS

e-max.it: your social media marketing partner

amarantes eshop 

 

kafes2

giovani teliki

 PIGASOS4

 

Εγγραφείτε με το emal σας, και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα .