Τους ξέρει και τον …ξέρουν

ΣΧΟΛΙΑ
Typography

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ με τον Δημήτρη Στάθη


Εγγύηση ...
Επειδή αυτά τα «πειράματα» με Λαρισαίους τεχνικούς και παίκτες δεν πέτυχαν η «συνταγή» πλέον πρέπει να περιλαμβάνει ...ντόπιους. Και παίκτες αλλά και ...προπονητή. Ο ΒΑΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ αποτελεί «εγγύηση» για τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΑΛΑΜΑ. Γιατί μπορεί να ...ενώσει. Τους ξέρει και τον ...ξέρουν. Είναι αυτός για τον οποίο θα παίξουν πρώτα οι παίκτες. Και με αυτόν μπορούν οι πράσινοι να πετύχουν αυτό που δεν πέτυχαν, φέτος.
«Είδηση»...
Σήμερα η τελευταία προπόνηση για την ΑΣΑ σε χαλαρούς ρυθμούς «διπλού» με την συμμετοχή του Προέδρου, του προπονητή αλλά και του υπόλοιπου τεχνικού τημ. Μετά θα ακολουθήσει ...μπάρμπεκιου. Μέχρι 25 ΙΟΥΛΙΟΥ θα περιμένει τις όποιες προτάσεις όσον αφορά το μέλλον της ΑΣΑ ο ΒΑΣ. ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ. Αν δεν υπάρξει κάτι, το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει και πάλι μόνος του την προσπάθεια της επόμενης χρονιάς. Με ένα μπάτζετ σαφώς πιο χαμηλό που θα στηρίζεται κυρίως σε ντόπιους παίκτες.
Αντίθεση ...
Ο ΧΡ. ΖΑΡΡΑΣ είναι ένας παίκτης των αντιθέσεων και των ...προκλήσεων. Το σίγουρο είναι ότι δεν συνεχίζει στον ΠΑΜΙΣΣΟ. Αν πάρει την απόφαση, θα ήθελε να δοκιμάσει την Γ΄ΕΘΝΙΚΗ. Δεν χρειάζεται φυσικά να αναφέρουμε την ομάδα. Διαφορετικά, σε χαλαρούς ρυθμούς θα προτιμήσει τη ΝΙΚΗ ΚΕΔΡΟΥ της Β΄ΕΠΣΚ και τον φίλο του ΘΩΜΑ ΜΑΝΟΥΚΑ.
Πτυχίο ...
Ένα μόνο μάθημα «χρωστάει» ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΣ για να πάρει το πτυχίο του από τα ΤΕΦΑΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ. Με ειδικότητα προφανώς στο Ποδόσφαιρο. Ο μέσος του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ ολοκλήρωσε τις σπουδές του αποδεικνύοντας πως όταν υπάρχει θέληση, όλα μπορούν να γίνουν. Και επιστημονική κατάρτιση αλλά και Αθλητισμός. Να του ευχηθούμε λοιπόν ό,τι καλύτερο στο μέλλον, γιατί πρόκειται και για ένα εξαιρετικό χαρακτήρα.
Γυμναστήριο ...
Αυτά που λείπουν στον νεαρό παίκτη του Ταυρωπού Σωκράτη Λάππα γίνονται στο Γυμναστήριο. Έχει καλή επαφή με την μπάλα, ταχύτητα και τελειώματα. Πρέπει όμως να δυναμώσει. Για να μπορεί να μαρκάρει αλλά και να αντέχει στις κόντρες. Πρέπει να «δουλέψει» και εκτός ομάδας τώρα το καλοκαίρι. Να πάρει ένα πρόγραμμα από Γυμναστή. Γιατί έχει δυνατότητες και ταλέντο.
Πρόταση ...
Όσον αφορά τις προπονήσεις η ΜΕΝΕΛΑΙΔΑ δεν έχει πρόβλημα. Υπάρχει ο ΒΑΣ. ΧΑΣΙΩΤΗΣ που θα τις επιμεληθεί. Χρειάζεται όμως έναν προπονητή να βγάζει την 11άδα και να καθοδηγεί την ομάδα κάθε Κυριακή. Κάτι που δεν υπήρχε πέρυσι. Η πρόταση λοιπόν θα είναι προς τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΚΛΗ αφού ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΜΠΕΛΙΚΟΥ θα αγωνίζεται Σάββατο. Να υπάρχει ένας έμπειρος κόουτς στο πάγκο.
Αποτυχία ...
Παρά το γεγονός ότι έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα «κλειστό» για να υπάρχει η ανάλογη συντήρηση και καλλιέργεια ο αγωνιστικός χώρος στο κεντρικό γήπεδο στο ΠΑΛΕΡΜΟ είναι μία πραγματική αποτυχία. Ήδη έχει ξεραθεί, δεν υπάρχει σε πολλά σημεία χόρτο και είναι απορίας άξιον τι είδους παρέμβαση έγινε, αφού χωρίς υπερβολή τώρα είναι χειρότερο από ότι όταν ξεκίνησε η ανακατασκευή του.

e-max.it: your social media marketing partner

giovani teliki

PIGASOS4

 

Εγγραφείτε με το emal σας, και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα .