giovannis final orizontio 1

«Αφού δεν ήξερε, δεν ρώταγε;»

ΑΡΘΡΑ
Typography

Σχολιασμός-απάντηση στο δελτίο τύπου του Πρόεδρου της Τ.Κ Μητρόπολης

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν είναι εσκεμμένη η αναφορά του Προέδρου της ΤΚ Μητρόπολης , οτι από το 2000 που κατασκευάστηκε το πάρκο μέχρι σήμερα (δηλαδή 17 χρόνια εκ των οποίων τα 3 είναι δικιάς του θητείας), δεν συντηρήθηκε ο συγκεκριμένος χώρος στην τοποθεσία Μπιμπλή.

Πιστεύουμε ότι έχει ελλιπή ενημέρωση και σε αυτό το σημείο ταιριάζει το λαϊκό ρητό "αφού δεν ήξερε, δεν ρώταγε;" .

Η αλήθεια είναι ότι την οκταετία 2003-2010 υπήρχαν σε μόνιμη βάση εργαζόμενοι ,γνωστά άτομα μάλιστα στην τοπική κοινωνία, που ανέλαβαν συνολικά την περιποίηση του περιφραγμένου χώρου (καθαρισμός , πότισμα των δέντρων κλπ).

Παρά τη διάλυση του Δήμου Μητρόπολης βάσει του νομοσχεδίου Καλλικράτη, το Τ.Σ της κοινότητας κατά την περίοδο 2011-2014 συνέχισε να επεμβαίνει στο βαθμό που μπορούσε βέβαια , ώστε ο χώρος να παραμείνει αξιοπρεπής.

Άξιο απορίας είναι γιατί η σημερινή δημοτική και τοπική αρχή 2014-2017 περίμεναν να έλθει ο τέταρτος χρόνος της θητείας τους για να γίνει η σεβαστή κατά τ' άλλα 

προσπάθεια να καθαριστεί ο χώρος;

Είμαστε βέβαιοι πως αν κάθε χρόνο υπήρχε η ίδια μέριμνα , η αυτοφυής βλάστηση δε θα μετατρεπόταν σε "ζαβατο" , όπως αναφέρθηκε
χαρακτηριστικά στο δελτίο τύπου.
Έτσι , δεν θα υπήρχε λόγος να αναφερόμαστε τώρα σε ένα τόσο "μεγάλο έργο " που επετεύχθη σε μια Κυριακή!!!

Όσον αφορά τον περιβόητο εθελοντισμό που τα τελευταία χρόνια μπήκε στη ζωή μας (εκτός της προϋπάρχουσας αιμοδοσίας , κοινωνικής προσφοράς σε αδύναμους δημότες κλπ) , φαίνεται οτι η δημοτική και κοινοτική αρχή προσπαθεί να καλύψει κατά αυτόν τον τρόπο τις αδυναμίες της για να υλοποιήσει τα αυτονόητα.

Φαίνεται άλλωστε και από την ανταπόκριση και συμμετοχή των δημοτών μας, καθώς μετά το δημόσιο κάλεσμα από την κοινοτική αρχή στους περίπου 1500 μόνιμους κατοίκους της Μητρόπολης συμμετείχαν 7 άτομα με θεσμικές ιδιότητες ( αντιδήμαρχοι, πρόεδρος, υπάλληλοι του δήμου ) και άλλοι τόσοι δημότες που μένουν κοντά στο πάρκο (συγγενείς κα).

Τέλος , θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή του κυρίου Προέδρου , καθώς τα δελτία τύπου που τόσο συχνά δημοσιεύονται πρέπει να είναι πιο ακριβή στο μέλλον , χωρίς απερισκεψία και παραπληροφόρηση, ιδίως όταν αναφέρονται στις προηγούμενες διοικήσεις του πρώην Δήμου Μητρόπολης.

Το ελάχιστο που αποζητούμε είναι να συντηρηθεί , όσο το καταφέρετε στον υπόλοιπο χρόνο της θητείας σας, το πλούσιο έργο που αφήσαμε στην κοινότητα και τον πρώην Δήμο Μητρόπολης, μιας και δεν έχουν γίνει καινούρια έργα μέχρι σήμερα.

ΥΓ. Κατα την κατασκευή του πάρκου το 2000 ήμουν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μητρόπολης και στήριξα προσωπικά, ώστε να γίνει η περίφραξη και η δενδροφύτευση του συγκεκριμένου χώρου με την βοήθεια του ακούραστου μέχρι σήμερα κ. Παπαγεωργίου Θανάση.

.

Γιώργος Γιοβάνης, Πρώην Δήμαρχος του Δήμου Μητρόπολης - Δ.Σ του Δήμου Καρδίτσας 2011-2014

 

Λάμπρος Κουκουζέλης, πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Μητρόπολης - Πρόεδρος ΤΚ Μητρόπολης (2011-2014)

 

Σπύρος Παπαγεωργίου, Τ.Σ Τ.Κ Μητρόπολης (2011-2014)

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

kafes2

giovani teliki

 

 

Εγγραφείτε με το emal σας, και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα .