Αθλητική πανδαισία

ΔΙΑΦΟΡΑ
Typography

Aπό το MEGA STUDIOS

Μαγική βραδιά με πανδαισία αθλημάτων απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες του κατάμεστου κλειστού γυμναστηρίου της πόλης μας στην διάρκεια της αθλητικής εκδήλωσης του MEGA STUDIOS
Ρυθμική, Ταεκβοντό, Kick-Boxing, Aerobic όλα έδεσαν όμορφα σε μια παράσταση η οποία μάγεψε το κοινό που την καταχειροκρότησε.
Η εκδήλωση άνοιξε με τις βραβεύσεις αθλητών της Ακαδημίας Ταεκβοντό MEGA STUDIOS που διακρίθηκαν κατά την διάρκεια τη φετινής περιόδου.
tatsios1Ο Αντιπεριφερειάρχης κ Τσιάκος Βασίλης παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον αθλητή Αποστολίδη Παύλο, για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε σε διασυλλογικό Β. Ελλάδος, και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Καρδίτσας κ Τάντος Μιχάλης βράβευσε την αθλήτρια Πανάγου Φένια για το αργυρό σε διασυλλογικό Β. Ελλάδος.
Στη συνέχεια έγινε η απονομή των Μαύρων Ζωνών και Dan της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό σε αθλητές που ανδρώθηκαν μέσα στα τμήματα της Ακαδημίας, Λέκκα Ζαχαρένια, Κουσκούνα Βασίλη, Χαρώνη Θωμά, Φλίσκα Αγγελική, Φλίσκα Βασιλική και Τάτσιου Εβίτα.
tatsiosΤο πρόγραμμα συνεχίστηκε με όλα τα τμήματα που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παρουσίασαν τα προγράμματά τους με συντονισμό και ακρίβεια.
Το τμήμα της Ρυθμικής παρουσίασε προγράμματα με κορδέλες και σχοινάκι. Το τμήμα Aerobic προγράμματα με step, cross training, yoga και μπάλες. Το τμήμα Kick-Boxing πρόγραμμα με στοχομαχία, τεχνικές αγώνα και ελεύθερο αγώνα. Η Ακαδημία Ταεκβοντό αυτοάμυνες, poomse και τεχνικές λακτισμάτων, ενώ η επίλεκτη ομάδα επίδειξης του MEGA STUDIOS παρουσίασε αυτοάμυνες δρόμου, αγωνιστικό Ταεκβοντό και σπάνιες εκτελέσεις θραύσεως σανίδας.
tatsios2Η βραδιά έκλεισε με τους υπεύθυνους Τάτσιο Γιώργο και Φλίσκα Παναγιώτη οι οποίοι ευχαρίστησαν τον κόσμο για την θερμή τους παρουσία κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

tatsios3

tatsios4

tatsios5

tatsios6

e-max.it: your social media marketing partner

amarantes eshop 

 

kafes2

giovani teliki

 PIGASOS4

 

Εγγραφείτε με το emal σας, και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα .