Το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο αγόρια 12 ετών κατέκτησε ο Μιχάλης Μπλούφας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα προαγωνιστικών κατηγοριών που έγινε στο κολυμβητήριο του Περιστερίου, την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017.

Η Δ/νση Φυσικής Αγωγής του ΥΠ.Π.Ε.Θ. για πρώτη φορά υλοποίησε το αντικείμενο της κολύμβησης στο πλαίσιο του μαθήματος της φυσικής αγωγής σε μαθητές και μαθήτριες της Γ ́ και Δ ́ τάξης των δημοτικών σχολείων της χώρας.

Τον Οκτώβριο του 2013 οι συγκυρίες τα έφεραν ώστε 4 αγόρια (Μπλούφας Μιχαήλ, Νταλαμπίρας Δημήτριος, Παπαστάθης Αθανάσιος-Ραφαήλ, Παπαστάθης Γεώργιος) ηλικίας 9 ετών να βρεθούν όλα μαζί και να προπονούνται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρδίτσας.

Το πρώτο τουρνουά στα νεοσύστατα γήπεδα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΝΤΖΙΑ με φυσικό χόρτο έγινε χθες με την συμμετοχή ομάδων ΤΖΟΥΝΙΟΡ και ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ σε φυσικό χόρτο.

Μια νέα αθλητική εκπομπή όπου θα παρουσιάζονται τα τοπικά και όχι μόνο δρώμενα, έκανε πρεμιέρα. Ο Ντίνος Κοντογέωργος και ο Κώστας Αδάμος παρουσιάζουν την εκπομπή «Κarditsa goal» και φιλοδοξούν διαδικτυακά να προσφέρουν μια άλλη, σφαιρική οπτική γωνία για τον αθλητισμό του τόπου μας, με δυναμισμό και αντικειμενικότητα.

Περισσότερα Άρθρα...

Mail Attachment 1

Sign up via our free email subscription service to receive notifications when new information is available.