Πολύ μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε η προαγωνιστική ομάδα της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) & ΑΣΚ Ολυμπιακός, στα «10α Ποσειδώνια Easter Swimming Cup» που διοργάνωσε με επιτυχία για άλλη μια χρονιά στις 08-09 Απριλίου 2017, στα Ιωάννινα ο Ποσειδώνας Ιωαννίνων. Έγιναν αγώνες υψηλού επιπέδου με τη συμμετοχή περίπου 550 αθλητών και αθλητριών, κορυφαίων συλλόγων απ’ όλη την Ελλάδα.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος αγώνας ορεινού δρόμου με την ονομασία «PLASTIRA’S LAKE TRAIL RACE» που συνδιοργάνωσε ο Αθλητικός πολιτιστικός σύλλογος Καρδίτσας Περσέας και ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, την Κυριακή 09/04/2017.

Στις 08/09-04-2017 διεξήχθη στην περιοχή Σωτήρα Τρικάλων το τοπικό πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας, κατηγοριών Παίδων , Εφήβων, Γυναικών και Αντρών.

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν και η φετινή διοργάνωση του Βαλκανικού, αλλά και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 20 χλμ βάδην, που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Φλώρινας.

Ετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό κύπελλο βάδην που θα γίνει στο Ποντέμπραντυ της Τσεχίας στις 21 Μαΐου η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μετά την μεγάλη επιτυχία της στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που έγινε στην πόλη της Φλώρινας.

Αδημοσίευτο

Στις 08/09-04-2017 διεξήχθη στην περιοχή Σωτήρα Τρικάλων το τοπικό πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας, κατηγοριών Παίδων , Εφήβων, Γυναικών και Αντρών.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ηρακλής Παλαμά συγχαίρει θερμά την αθλήτρια του A.Σ. Shinkyiokushin και Μονομάχων Παλαμά Χαρά Φλώρου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο 3ο International tournament Greek Open Challenge που έγινε στην πόλη της Καβάλας.

Περισσότερα Άρθρα...

Mail Attachment 1

Sign up via our free email subscription service to receive notifications when new information is available.