Ο Κώστας Βαγγελάκος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Karditsa goal που παρουσίασαν ο Κώστας Αδάμος και ο Ντίνος Κοντογέωργος και μίλησε για τη μεταγραφή του στη Δόξα Μητρόπολης αλλά και για τους στόχους του ενόψει της νέας σεζόν.

Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Λονδίνου με άλμα στα 4,82μ.
Άλλη μια χρυσή σελίδα στην προσωπική της ιστορία και στην ιστορία του ελληνικού στίβου έγραψε το βράδυ της Κυριακής η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου.

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καρδίτσας «ΠΕΡΣΕΑΣ» και ο Δήμος Καρδίτσας συνδιοργανώνουν την Παρασκευή 22/09/2017 στο κέντρο της Καρδίτσας, τον 1ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου με την ονομασία ''THROUGH THE CITY LIGHTS''.

Mε απόλυτη επιτυχία και με ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο ο 18ος Κολυμβητικός Διάπλους Λίμνης Πλαστήρα που διοργάνωσε ο ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΜΠΕΡΟΥ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ σε συνεργασία με με τον ΔΗΜΟ ΠΛΑΣΤΗΡΑ και την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας .

Ενας προπονητής που άφησε το δικό του στίγμα στην Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Karditsa goal που παρουσιάζουν ο Κώστας Αδάμος , ο Ντίνος Κοντογέωργος και η Σοφία Χασιαλή.

Περισσότερα Άρθρα...

Mail Attachment 1

Sign up via our free email subscription service to receive notifications when new information is available.