Χέλσινμποργκ και δυο ισοπαλίες

ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Typography

Αρχή της εβδομάδας και επιστροφή σε κουπόνι με λίγα παιχνίδια, οπότε μειώνονται αισθητά και οι επιλογές μας. Τρεις θα είναι οι επιλογές μας από το σημερινό κουπόνι.

1646. ΕΡΓΚΡΙΤΕ - ΝΤΑΛΚΟΥΡΝΤ
Αναμέτρηση για την δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας, ανάμεσα σε δυο ομάδες που φιλοδοξούν να διεκδικήσουν την άνοδο στην πρώτη κατηγορία κυνηγώντας την τρίτη θέση που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ, αφού οι δυο πρώτες φαίνεται να είναι καπαρωμένες. Δύο βαθμοί χωρίζουν τους σημερινούς αντιπάλους που δείχνουν ισοδύναμοι και η αναμέτρηση δείχνει αμφίρροπη. Θα πάμε με την ισοπαλία.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ (3,05)

1647. ΧΕΛΣΙΝΜΠΟΡΓΚ - ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ
Ντέρμπι κορυφής για την Β' Σουηδίας. Πρώτη η φιλοξενούμενη με διαφορά 5 βαθμών από την γηπεδούχο. Αυτές θα είναι κατά πάσα πιθανότητα που θα κερδίσουν την άνοδο, εύκολα ή δύσκολα. Ντέρμπι που ξεκινάει από την ισοπαλία, αλλά λόγω έδρας, ονόματος, ειδικού βάρους ως ομάδα και μεγαλύτερης βαθμολογικής ανάγκης, θα επιλέξουμε την γηπεδούχο.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 (2,45)

1577. ΟΛ ΜΠΟΪΣ - ΣΠ, ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ
Για την δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής αυτό το ματς. Στην μέση της βαθμολογίας ισόβαθμες οι δυο ομάδες, με έφεση στην ισοπαλία, που κι αυτή τη φορά μάλλον δεν θα "χαλάσει" καμία από τις δύο. Αυτή θα επιλέξουμε κι εμείς.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ (2,80)

Αυτή είναι η τριάδα μας για σήμερα. Καλή επιτυχία και καλά κέρδη.

Ο ΒΑΥΑΡΟΣ

e-max.it: your social media marketing partner

amarantes eshop 

 

giovani teliki

PIGASOS4

 

Εγγραφείτε με το emal σας, και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα .